4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Zrinskice ponovno slavile, uvjerljive protiv Vranjica

Zrinski je stigao do svoje druge uzastopne i ukupno treće pobjede u sezoni protiv Petason Vranjica.

Gošće su priključak držale u prvih deset minuta. Potom se Zrinski odvojio na plus tri (7:4), ali u 16. minuti Vranjic je stigao do izjednačenja. Ipak, u posljednjih deset minuta rukometašice Gorana Mrđena rade razliku i na odmor odlaze sa šest pogodaka prednosti.

U nastavku Vranjic više nije uspio zaprijetiti jer je prednost domaće ekipe rasla iz minute u minutu. Već u 38. minuti na semaforu je prednost Zrinskog bila dvoznamenkasta (22:11), a s tom su razlikom na kraju i završile utakmicu (29:18).

Prvo ime Zrinskog bila je Lea Vukojević koja je postigla devet pogodaka. Slijedi ju Ana-Maria Gavrić koja je dodala sedam, četiri je postigla Tea Grubišić, a tri Dora Lukić. Anja Žvorc na golu Zrinskica imala je 11 obrana, a kod Vranjica se na vratima istaknula Sara Bogdan sa 16 obrana, a u polju za igru Maja Boko sa šest zgoditaka.

Nakon prošlotjedne pobjede kod susjedne Koke ovo je Zrinskom treća pobjeda u pet kola i sa šest bodova nalaze se na visokom petom mjestu, odmah uz bok vodećim ekipama.

U sljedećem kolu rukometašice Zrinskog odlaze u goste Splitu 2010.

Izvor i foto: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE