4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Vrijedna gostujuća pobjeda MRK Čakovca za otvaranje drugog dijela sezone

Seniori MRK Čakovec u prvoj utakmici nastavka natjecanja u 2. HRL Sjever gostovali su u Sisku gdje su ostvarili uspjeh, pobjedu od sedam golova razlike, rezultatom 23:30.

Čakovčani su poveli na početku i tu prednost nisu ispuštali tijekom cijelog susreta. U jednom trenutku prednost je bila i 10 golova.

Najefikasniji u redovima Čakovčana bili su povratnici Sklepić i Hutinec, no pobjedu je u konačnici ostvarila ekipa, odnosno zajedništvo na terenu, pa su tako doprinos dali svi igrači trenera Josipa Borkovića koji su konkurirali za sastav.

Vrijedna gostujuća pobjeda za otvorenje drugog dijela sezone, prikazano zajedništvo i zalaganje dobar su poticaj za nove pobjede u nastavku prvenstva, najprije protiv ekipe iz Ludbrega slijedećeg kola.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari Nikola Marciuš, Benjamin Kovačević i Ivan Horvat te igrači u polju Ivan Srnec (1) Tibor Tkalčec (2), Bruno Dvanajščak, Vedran Škrobar (3), Nikola Petek (1), Denis Matić, Dario Horvatić (3), Dario Herman (4), Manuel Hutinec (6), Erik Horvat, Emanuel Radiković (1), Karlo Korent (3) i Petar Sklepić (6).

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE