Uvjerljiva pobjeda Hrvatske, Stela Posavec odlična u obrani i napadu

Rukometašice Hrvatske su u drugom kolu skupine G Svjetskog prvenstva u Španjolskoj pobijedile Paragvaj rezultatom 16:38.

Nakon što je prvo poluvrijeme završilo 5:15 za naše reprezentativke, drugo su završile još uvjerljivije, s 22 razlike.

>Hrvatske rukometašice na predah odlaze s +10, sestre Posavec zabile tri pogotka

Drugo poluvrijeme nastavljeno je u istom ritmu kao što je završeno i prvo. U 33. minuti još jedan pogodak zabila je naša Stela Posavec. Niti minutu kasnije Stela odlično prolazi i postiže svoj treći pogodak na utakmici.

Četvrto isključenje za Hrvatsku dogodilo se u 36. minuti kada Stela pokušava proći između tri igračice. Suci zaključuju kako je došlo do obostranog prekršaja pa dvije minute dobiva i Stela. Iako je hrvatska prednost konstantno bila više od 10 razlike, protiv reprezentacije poput Paragvaja, neki propusti u igri nisu se smjeli dogoditi.

Pošto se radi o slabijoj reprezentaciji, izbornik Šoštarić također je pružio priliku igračicama koje ne koristi toliko često. U 45. minuti Stela Posavec zabija novi, svoj četvrti pogodak. Na polovici drugog poluvremena rezultat je bio 12:26. Utakmica je lagano privođena kraju, Paragvaj je sve teže pratio ritam naše reprezentacije. Stela Posavec se posebno dobrom pokazala u organizaciji naše igre. Na kraju utakmice postala je evidentna velika razlika u kvaliteti, pa je Hrvatska pobijedila s visokih 16:38.

Japan i Brazil u našoj skupini susret drugog kola igraju večeras u 20:30. Sljedeću utakmicu Hrvatska igra u ponedjeljak 6. prosinca u 20:30, protiv Japana.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE