Subotnji rukometi derbi: Može li Čakovec “vratiti” Prelogu za poraz u prvom dijelu sezone

RK Prelog - MRK Čakovec
Ilustracija

Međimurski derbi je na rukometnom rasporedu. Evo s kime igraju ekipe MRK Čakovec.

Seniori kluba

Prva ekipa kluba, u 21. kolu 2 HRL sjever, ove subote, 24.03.2018. u 16:30 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu dočekuje ekipu RK Prelog.

Čakovčani se nalaze 4. mjestu prvenstva s 30 osvojenih bodova, dok su neugodni
gosti na prvom mjestu s 33 osvojena boda. U prvom dijelu sezone Čakovčani su u
gostima kod Preloga, doživjeli težak poraz od 38:26 te u ovoj utakmici imaju priliku za „osvetu“, a pobjeda je imperativ i zbog stanja na prvenstvenoj tablici.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu podržati dečke u međimurskom derbiju.

Kadeti kluba

Nakon poraza u Ilovi kadete MRK Čakovec očekuje domaća utakmica protiv ekipe MRK Vidovec 2. Čakovčani su trenutno na 4. mjestu tablice sa 17 osvojenih bodova, a gosti na 10 mjestu sa 6 osvojenih bodova.

Nadamo se da će kadeti pokazati svoju čvrstinu i timsku igru te da će
ovog puta upisati vrijednu pobjedu. Utakmica se igra u subotu, 24.03.2018. u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu s početkom u 18:30 sati.

Dječaci „B“

Pred dječacima B, rođenim 2006/2007, dva su susreta protiv vršnjaka iz
Novog Marofa i Čazme. Ekipa MRK Čakovec trenutno je na 5. mjestu tablice s 34 osvojenih bodova, dječaci iz Novog Marofa su na 8. mjestu s 20 bodova, a dječaci iz Čazme su na 9. mjestu s 20 bodova.

Vjerujemo da će Čakovčani i ovog puta ozbiljno ući u utakmice te da će donijeti nova 4 boda koja ih drže u igri za odlazak na završno prvenstvo RH.
Utakmice se igraju u školskoj sportskoj dvorani u Prelogu i to protiv Novog Marofa u 10:30 sati, a protiv Čazme u 11:30 sati.

Ostavi komentar