16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Subota u znaku domaće rukometne tekme između Čakovca i Nedelišća

Niti vikenda pred nama nemojte propustiti utakmice MRK Čakovec.

Seniori kluba

Prva ekipa kluba, trenutno četvrto plasirana momčad lige, u 18. kolu 2. HRL sjever, ove subote, 03.03.2018. u dvorani SGC Aton u Nedelišću gostuje kod posljednje plasirane ekipe RK Nedelišće.

Žele li Čakovčani ostati u utrci za vrh prvenstvene ljestvice potrebno je da nastave s ozbiljnim pristupom i pobjedama, no zasigurno će se nešto pitati i domaćine iz Nedelišća koji su prošlo kolo ostvarili dugo očekivanu pobjedu, a i lokalne službene utakmice uvijek su motiv više, tako da nas zasigurno očekuje tvrda i napeta utakmica.

Dječaci „B“

Pred dječacima B, rođenim 2006/2007, dva su domaća susreta protiv vršnjaka iz Garešnice i Daruvara.

Ekipa MRK-a Čakovec trenutno je na petom mjestu tablice s 28 osvojenih bodova iz 18 odigranih utakmica, dječaci iz Garešnice su na 12 mjestu s 11 bodova iz 17 utakmica, a dječaci iz Daruvara su na šestom mjestu s 20 bodova iz 17 odigranih utakmica.

Vjerujemo da će dječaci i ovog puta ozbiljno ući u utakmice te da će kod kuće zadržati puni plijen, odnosno nova 4 boda koja ih drže u igri za odlazak na završno prvenstvo RH.

Utakmice se igraju u dvorani II. Osnovne škole u Čakovcu i to protiv Garešnice u 10:00 sati, a protiv Daruvara u 13:00 sati.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE