15 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Stela Posavec uoči Paragvaja: Sigurna sam da ćemo odigrati kvalitetnije i bolje

Dan nakon poraza protiv Brazila (25:30) na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Španjolskoj, hrvatske rukometašice iskoristile su za predah i analizu propusta u porazu protiv bivših svjetskih prvakinja.

Sutra od 18:00 u drugom kolu igraju protiv Paragvaja, sastava od kojeg ne bi trebalo strahovati pošto su već doživjeli visoki poraz od Japana (40:17). Utakmicu protiv Brazila i nadolazeću protiv Paragvaja komentirala je naša Strahoninčanka Stela Posavec.

– Brazil nas nije iznenadio s ničim posebnim, većinom smo znale njihovu igru. Gledale smo njihove utakmice i znale smo što možemo očekivati. To su njihovi brzi prolazi i brza lopta u napadu. Nažalost, nismo uspjele pronaći rješenje na taj njihov brzi napad i nismo uspjele kvalitetno odigrati, osvrnula se na susret protiv Brazila te dodala kako se radi o prvoj utakmici i početku prvenstva.

– Ima još puno utakmica i puno je toga ispred nas. Ovaj poraz ne mora značiti apsolutno ništa, idemo iz utakmice u utakmicu, pronalazimo svoje greške koje pokušavamo ispraviti i vjerujemo da će sve biti bolje, dodala je u nastavku razgovora za Hrvatski rukometni savez.

– Nismo pokazale našu najbolju igru, nismo se pokazale u najboljem izdanju i svaka od nas to zna i svjesne smo toga. Možemo puno bolje od ovog i pokušat ćemo pokazati da znamo bolje i kvalitetnije odigrati, zaključila je Stela o dvoboju s Brazilom te spomenula kako im je lakše i slobodnije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu nego na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu gdje jedva da su smjele napustiti hotel.

– Paragvaj igra tu neobičnu obranu i sigurna sam da ćemo pronaći rješenje za to te da ćemo odigrati kvalitetnije i bolje. Pobjeda i dobra igra protiv njih puno bi nam značile za samopouzdanje te za lakši i bolji nastavak prvenstva, prognozirala je susret protiv Paragvaja te dodala kako će i njih analizirati te vidjeti njihove mane koje treba iskoristiti.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE