6.7 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Stela Posavec: Dale smo sve od sebe, želimo i dalje dokazivati da smo dobre i kvalitetne

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija danas je upisala veliku pobjedu protiv Argentine (28:22) u prvom kolu druge faze natjecanja na Svjetskom rukometnom prvenstvu za žene u Španjolskoj.

– Bila je stvarno naporna i teška utakmica, no dale smo sve od sebe, svaka igračica koja je ušla. Borile smo se od početka do kraja, nismo dopustile da padnemo. Bilo je uspona i padova, no uspjele smo zadnjih nekoliko minuta izvući i pobijediti šest razlike, osvrnula se Stela na utakmicu protiv Argentine za Hrvatski rukometni savez.

Podsjetimo, Stela je danas zabila čak osam pogodaka i predvodila Hrvatsku u velikoj pobjedi.

> Nevjerojatna Stela Posavec zabila osam pogodaka i srušila Argentinu

– Poneslo nas je na kraju, svaki gol nam je bio dodatan motiv i dodatan vjetar u leđa i bile smo spremne odvojiti se i zabiti što više. Na kraju smo odigrale i odličnu obranu, komentirala je posljednjih nekoliko minuta utakmice.

Rukometašice Hrvatske već su pokazale svoju kvalitetu, kako i na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu tako i sada nastavljaju na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu unatoč izostancima.

– Naravno da želimo i dalje dokazivati da smo stvarno dobre i kvalitetne, iako nismo sada u punom sastavu. Fali nam nekoliko igračica iz ekipe, ovo je još dodatan motiv da svaka da još više od sebe. Ova pobjeda je bila za cure koje su u karanteni i koje ne mogu sada biti s nama, poručila je Strahoninčanka.

– Čeka nas Španjolska za dva dana, oni su domaćini i sigurno će imati vjetar u leđa od svojih navijača, no nama samo preostaje da se i dalje borimo kao što smo se i do sada te da igramo svoju igru i da damo sve od sebe, najavila Stela je sljedeću utakmicu.

Hrvatska protiv Španjolske igra u petak 10. prosinca u 20:30, dok protiv Austrije igra u nedjelju 12. prosinca u 18:00.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE