12.8 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Stela Posavec četvrta najbolja rukometašica Hrvatske

Hrvatski rukometni savez održao je tradicionalni 28. izbor najboljih rukometaša, rukometašica, trenera i sudačkog para u suradnji sa Sportskim novostima za 2021. godinu.

Veoma jaka konkurencija bila je u kategoriji za izbor najbolje hrvatske rukometašice. Posebno treba istaknuti našu Strahoninčanku Stelu Posavec kojoj je pripalo odlično četvrto mjesto s 33 osvojena boda. Stela je protekle godine s Lokomotivom osvojila domaći kup, igrala finale Challenge kupa te ušla u Europsku ligu.

U prvoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsku ligu protiv MKS Perle Lubin, koja se igrala sredinom studenoga, Stela je zabila šest pogodaka i predvodila svoju momčad do važne pobjede 25:21. U uzvratnoj utakmici tjedan dana kasnije, ponovno je bila najbolja u redovima Lokomotive, zabila sedam pogodaka i osigurala mjesto u skupini elitnog natjecanja.

Odlične nastupe zabilježila je i na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, a osim važne uloge u svakoj utakmici za reprezentaciju Hrvatske, posebno treba istaknuti nevjerojatnih osam pogodaka u susretu protiv Argentine.

Najboljom hrvatskom rukometašicom proglašena je Ana Debelić sa 64 boda, druga je bila Katarina Ježić s 50 bodova, treća Valentina Blažević s 37 bodova, dok je peta bila Dejana Milosavljević sa osam bodova. Najboljim hrvatskim rukometašem proglašen je Luka Cindrić, trenerom Nenad Šoštarić, dok su najbolji sudački par bili Matija Gubila i Boris Milošević.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,189FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE