5 C
Čakovec
Utorak, 19 ožujka, 2024

Slovačka testirala hrvatsku mladost: ‘Pomlađeni’ Kauboji teško izborili pobjedu u Varaždinu

Hrvatska muška rukometna reprezentacija večeras je protiv Slovačke u Varaždinu odigrala 4. kolo EHF Euro Cupa pri čemu je upisala pobjedu od 26:23.

Iako je Hrvatska jučer protiv Slovačke upisala visoku pobjedu rezultatom 32:24, u današnjem uzvratnom susretu Slovaci su iznenađujuće puno bolje izgledali, pogotovo u prvom dijelu koji je završio njihovim vodstvom (12:13).

U nastavku su povećali tempo te uspijevali održavati prednost većinu drugog dijela pri čemu su Kauboji igrali dosta lošu i neorganiziranu obranu. Neovisno o tome, Slovačka je limitirana reprezentacija sa solidnom realizacijom u napadu. Stvari su napokon sjele na svoje mjesto pred kraj utakmice te su Kauboji bez većine stožernih igrača upisali 4. pobjedu u EHF Euro Cupu rezultatom 26:23.

‘Polaganje ispita’ Horvata i Balića protiv Mađarske

Pravi ispit za našu pomlađenu reprezentaciju će biti susret sljedećeg kola koji je na rasporedu u subotu.

Hrvatska će od 14:10 u Veszpremu snage odmjeriti protiv Mađarske koja je trenutno vodeća u skupini pri čemu je upisala 4 pobjede i1 poraz.

EHF Euro Cup odlična je prilika izborniku Horvatu te njegovom pomoćnom izborniku Baliću kako bi ‘testirali’ nova imena na koja mogu računati u budućnosti.

Hrvoje Horvat, Foto: Hrvatski rukometni savez

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE