14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Rukometni kup: KTC stiže kao favorit, ali MRK Čakovec najavljuje borbenu utakmicu

Danas, 5. prosinca, s početkom u 19:30 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec očekuje nas prava rukometna poslastica. Naime, između ekipe MRK „Čakovec“, koja nastupa u 2. HRL Sjever, i ekipe RK „KTC“, koja nastupa u 1. HRL Sjever, odigrat će se završnica kup natjecanja regije Sjever.

Ekipa iz Križevaca ovo je pravo ostvarila kao pobjednik kup natjecanja u Koprivničko-križevačkoj županiji, a ekipa Čakovca kao pobjednik kup natjecanja u Međimurskoj županiji.

Osim navedenih ekipa završnicu kup natjecanja regije Sjever igraju još i RK „Vidovec“ protiv RK „Bjelovar“, a dvoje pobjednika direktno se plasiraju u osminu finala kupa RH među 16 najboljih momčadi. Dakle u osminu finala kupa RH ulaze po dvije ekipe iz pet regija koje su to pravo ostvarile kroz županijsko, odnosno regionalno natjecanje te šestero prvoplasiranih momčadi premijer lige prošle sezone.

Gosti iz Križevaca stabilna su prvoligaška ekipa s poznatim i jakim sponzorom u svom imenu, a trenutno su četvrto plasirana momčad 1. HRL Sjever sa samo dva boda zaostatka za vodećom ekipom uz odigranu utakmicu manje te traže svoj put za plasman u premijer ligu, dok je domaći Čakovec vodeća momčad 2. HRL Sjever.

Iako su gosti iz Križevaca, a obzirom igraju u višem rangu natjecanja, na papiru favoriti, borbeni domaćini zasigurno ne misle tako te nas čeka tvrda, borbena i atraktivna utakmica. Dođite, navijajte i uživajte u srazu koji vodi u elitni dio natjecanja kupa RH.
Vidimo se na tribinama!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE