15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

RK Concordia prejaka za kadete MRK Čakovca

Rukometno 19. kolo 3. HRL sjever održano je u domaćinstvu RK Concordia 11. ožujka u 19 sati u školskoj dvorani Lepoglava.

Opet jedna vrlo teška utakmica za kadete Čakovca, koji su se opet lavovski borili i pokazali da su sve bolji i bolji. Konačni rezultat je bio RK Concordia – MRK Čakovec 2 39:34 (18:18).

Utakmica je od samog početka bila napeta i igralo se gol za gol, MRK Čakovec je igrao duboku obranu 3:2:1 što je domaćinu bilo jako teško probiti. Čakovčanci su vukli brzi centar i kontre što RK Concordija i nije uspješno pratila.
Brzom igrom i s puno kontri MRK Čakovec u prvom poluvremenu je došao na plus tri gola, do kraja prvog poluvremena Concordija je s puno muke uspjela doći na izjednačeni rezultat.

U drugom poluvremenu nastavila se brza igra, što je dosta iscrpilo igrače, obrana je malo popustila i Concordija je do samoga kraja držala rezultat u minimalnoj koristi za sebe.

Brzom igrom Čakovca dogodilo se i nekoliko promašenih zicer, golmani Čakovca ovo kolo nisu bili raspoloženi, te se mladoj ekipi Čakovca nije bila lako vratiti u utakmicu i preokrenuti rezultat u svoju korist.

Najefikasniji igrači MRK Čakovca su bili Mateo Hozjan s 9 golova, Luka Čapalija s 8 golova, Luka Lukman sa 6 golova i Erik Horvat sa 6 golova.

Za MRK Čakovec igrali su: M. Hamer, D. Štefulj, J. Želežnjak (1),  A. Vaser(1), M.Hozjan (9), L. Čapalija (8), L.Hozmec (2), J.Škoro, B. Ninić (1), L. Lukman (6), L. Mihalic (1), E. Horvat (6)

Trener: Tomislav Horvat, prof.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE