Rekordna pobjeda rukometašica Zrinskog, čak 19 razlike protiv Trešnjevke

Očekivana, uvjerljiva i važna pobjeda Zrinskica, ujedno i rekordna.

Iako je postojala mala bojazan od protivnica iz Zagreba, sve je riješeno već u prvom dijelu susreta koji je završen 17:3 u njihovu korist. Nerješiva zagonetka za gošće koje su u prvom poluvremenu postigle tek tri gola bila je domaća četvorka Vukojević s 10 golova, Gavrić s 8, Car sa 6 i na golu Žvorc s 13 obrana.

U drugom, poluvremenu kod domaćih je igrao mladi sastav, koji ne samo da je održao razliku, već ju je povećao na konačnih čak +19.

– Unatoč povredama i bolestima nekih naših igračica naravno da sam zadovoljna našom visokom pobjedom, pa makar koliko sam upoznata gošće nisu bile u kompletnom sastavu. Imale smo mali pritisak pred ovu utakmicu, međutim trener nas je okupio dosta prije utakmice pa smo se rasteretile i psihički pripremile, a što se na kraju i vidjelo. Možda sam u nekim situacijama preforsirala i griješila, ali ukupno sam zadovoljna svojom igrom, kao i svojih suigračica – sigurna je bila u izjavi najmlađa prvotimka, sedamnaestogodišnja Dora Pajić koja igra na poziciji srednjeg vanjskog.

Poslije odigranih šest kola Zrinski ima tri pobjede i tri poraza, a u sljedećem kolu odlazi na teško gostovanje kod Lokomotive u Zagreb.

ZRINSKI – TREŠNJEVKA 31:12 (17:3)

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 150. Suci: Igor Emanović i Zoran Mikić (oba Štivica). Nadzornik: Goran Stojanović (Osijek).

ZRINSKI: Žvorc (13+0), Kozjak (4+1), K. Balić, Polak 1, Gavrić 8 (2), Pajić 2, M. Balić 2, Vukojević 10, Resman 1, Car 6, Blagus 1, Senčar, Androić. Trener: Goran Mrđen.

TREŠNJEVKA: Čemeraš 6 (3), Lušić 2, Perenčević 2, Vrdoljak, Kocet (3+0), Rajnović (7+0), Pufek, Petković, Crnolatac, Vurbić 2, Vagner. Trener: Miran Ognjenović.

Sedmerci: Zrinski 2/2, Trešnjevka 4/3. Isključenja : Zrinski 2 minute (Pajić), Trešnjevka:-

Igračica utakmice: Lea Vukojević

(md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

organski vrt steiner

Što je organski vrt? Saznajte na predavanju!

Održana rekordna Zabavna liga vrtića

Sajam u Čakovcu 24.4.2024.

Sajam u Čakovcu 24.4.2024.