11.7 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Problemi s ozljedama prate MRK Čakovec uoči utakmice protiv Petrinje

Donosimo najavu utakmica ekipa MRK Čakovec.

Seniori kluba

Prva ekipa kluba, u 20. kolu 2 HRL sjever, u nedjelju 18.03.2018. u 18:00 sati gostuju u Petrinji kod istoimene domaće ekipe.

Čakovčani se nalaze na 4. mjestu tablice prvenstva s 28 osvojenih bodova, dok su domaćini na 12. mjestu tablice s 10 osvojenih bodova i grčevito se bore za ostanak na mjestu koje im osigurava igranje u 2. HRL i sljedeće sezone.

Nakon odličnih partija i spojenih devet pobjeda sustigle su Čakovčane ozljede koje naravno stvaraju određene probleme s kompletiranjem momčadi za ovaj bitan susret. Naime, već od ranije ozlijeđeni su Hutinec, Toplek i Dvanajščak, a sada se ozlijedio i najbitniji igrač Dario Horvatić, za sada je upitan i Herman, a Škrobar ne može ići na putovanje zbog poslovnih obveza.

Sve navedeno sada stavlja MRK Čakovec u veoma nezgodnu poziciju te se iskreno nadaju da će ostatak ekipe reagirati na pravi način, dati sve od sebe i ostvariti izuzetno bitnu pobjedu koja nas drži u igri za vrh tablice.

Kadeti kluba

Nakon dvije povezane pobjede, kadetu u III. HRL Sjever očekuje gostovanje u Ilovi.

Čakovčani su i dalje na 4. mjestu tablice sa 17 osvojenih bodova, a domaćini su na 3. mjestu tablice s 19 osvojenih bodova. Kako bi preskočili RK Ilovu na tablici našim mladićima potrebna je pobjeda s bilo kojom razlikom obzirom smo utakmicu u Čakovcu odigrali neriješeno.

Nadamo se da će kadeti i dalje nastaviti s zalaganjem i timskom igrom te da će se ovog puta upisati vrijednu pobjedu.

Mlađi kadeti

Dočekali su i mlađi kadeti MRK Čakovec utakmica za bodove nakon što je prošlo kolo bilo odgođeno te su bili slobodni.

Mladićima trenera Horvata slijedi gostovanje u Koprivnici gdje će snage odmjeriti s vršnjacima iz Koprivnice i Ludbrega. Radi se o tradicionalno neugodnim protivnicima za mlađe kadete, trenutno drugo i treće plasiranih ekipa lige.

Izuzetno je bitno, a obzirom na najave iz saveza o reorganizaciji prve kadetske lige ostvariti pozitivan rezultat, odnosno skupiti određene bodove koji ekipu još uvijek onda drže u igri za natjecanje u najjačoj rukometnoj ligi za mlađe dobne skupine u RH slijedeće sezone.

Dječaci „B“

Pred dječacima B, rođenim 2006/2007, dva su gostujuća susreta u Ivancu gdje će snage odmjeriti s vršnjacima iz Ivanca i iz GRK Varaždin 1930.

Nezgodne utakmice ovog vikenda i za mlade snage. Izuzetno je bitno ostvariti pozitivan rezultat koji ekipu drži u vrhu i vodi ih na završno prvenstvo RH.

Utakmice se igraju u subotu, 17.03.2018. u dvorani srednje škole Ivanec s početkom u 10:20 i 11:10 sati.

Vodstvo MRK Čakovec vjeruje da će dječaci i ovog puta ozbiljno ući u utakmice te da će kod kuće zadržati puni plijen, odnosno nova četiti boda koja ih drže u igri za odlazak na završno prvenstvo RH.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE