4 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Pobjeda MRK Čakovca nad ZG Dubravom, u klub se vratio Bruno Levak

Još jedna pobjeda Čakovčana u II. HRL Sjever.

Konačni rezultat RK „Zg Dubrava“ – MRK Čakovec 31:38 (17:21).

Seniori kluba s vodeće pozicije na tablici prvenstva, u sklopu 11. kola 2. HRL Sjever, u kasnovečernjem nedjeljnom terminu gostovali su kod šestoplasirane momčadi ZG Dubrave.

Od početka susreta Čakovčani su kontrolirali igru i rezultat čemu u prilog govori i činjenica da domaćini nijednom nisu rezultatski poveli. Ovaj put igrači Čakovca su bili precizniji u napadu, a igrali su dobro i angažirano u obrani što je zajedno pridonijelo pozitivnom rezultatu. Kod Čakovca opet su se svojim golovima istaknuli Srnec, Skelpić i Horvatić dok su i svi koji su zaigrali dali svoj doprinos u osvajanju važna dva boda pred nastavak prvenstva koje Čakovec i dalje dočekuje s prvog mjesta na tablici.

Spomenimo još da se zadnjeg dana prošlog tjedna iz redova premijerligaša GRK Varaždin 1930 u čakovečku svlačionicu vratio Bruno Levak. U ovom kratkom razdoblju vrlo dobro se adaptirao obzirom da se i od ranije poznaje s ekipom. U svom prvom nastupu upisao je tri pogotka. Vjerujemo da će Bruno nakon što se do kraja upozna sa zamislima trenera Borkovića klubu mnogo značiti u daljnjoj borbi za osvajanje prvog mjesta i plasmana u prvu ligu.

Za MRK „Čakovec“ nastupali su: vratari – Nikola Hajdarović i Nikola Marciuš te igrači u polju – Ivan Srnec (11), Fabijan Farkaš, Nikola Petek (3), Zoran Jeftić (2), Erik Horvat (1), Marko Petek (2), Petar Sklepić (8), Dario Horvatić (7), Mateo Hozjan, Dario Herman (1), Bruno Levak (3), Luka Čapalija, Vedran Škrobar i Vjeran Toplek (2). Trener: Josip Borković
III. HRL Sjever – poraz u Grubišnom polju

RK „Ilova“ – MRK „Čakovec 2“ 35:25 (17:13)

Druga ekipa kluba, u sklopu 8. kola 3. HRL Sjever, gostovala je kod RK „Ilova“ u Grubišnom polju. Mladi sastav, ovaj put bez Hozjana, Čapalije i E. Horvata, nažalost nije imao rješenje za čvrstu obranu domaćina.

U prvom poluvremenu igralo se vrlo dobro, s pokojom tehničkom greškom. Razliku koju je domaćin napravio u samom početku utakmice, brzim polukontrama Čakovčani stižu, a četiri razlike na poluvremenu ipak nije izgledalo nedostižno.

Početkom drugog poluvremena uspijevaju brzom igrom iznenaditi i približiti se na dva gola razlike, no više nije išlo. Iskusna ekipa RK „Ilova“ igru prilagođava svom tempu i koristeći greške u napadu lagano povećava prednost.

Ovim porazom MRK Čakovec se našao 4. mjestu, no i dalje je u vrhu neizvjesno. U sljedećem kolu domaćini su ekipi RK „Vidovec 2“ koja u goste dolazi sa zadnjeg mjesta bez osvojenog boda.

Za MRK „Čakovec“ nastupali su: vratari – Matej Vurušić i Ivan Horvat te igrači u polju – Fran Kocijan (3), Vilim Vrbanec (1), Fran Golubić, Jure Škoro, Noah Novak, Petar Ovčar (4), Luka Lukman (3), Jan Želežnjak (1), Lovro Hozmec (9), Benjamin Ninić, Lovro Vincek (1), Borna Belović, Jan Kos (3), i Ilan Mislović.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE