Paula Posavec zabila pet pogodaka za reprezentaciju protiv Ukrajine

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija jučer je protiv Ukrajine u Rijeci izgubila (22:23) prvu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2022. godine.

U neočekivanom porazu naših reprezentativki, jedna od najboljih igračica bila je i naša Strahoninčanka Paula Posavec koja je zabila pet pogodaka.

Hrvatice su veoma dobro ušle u utakmicu te su u prvom poluvremenu odlično igrale 6-0 obranu za koju Ukrajinke nisu imale rješenja. U prvih pola sata Paula Posavec je zabila četiri pogotka te se na predah odlazi s prednošću 15:11.

U nastavku pada kvaliteta igre i same obrane pa naše reprezentativke dopuštaju Ukrajinkama čak pet uzastopnih pogodaka i prelazak u vodstvo.

Nakon duljeg perioda Hrvatska konačno zabija pogodak te kreće razdoblje u kojem se igra pogodak za pogotkom. Nažalost, Hrvatska u posljednjem napadu nije uspjela niti izjednačiti te na početku kvalifikacija upisuje neočekivan poraz. Unatoč porazu, svakako treba istaknuti odličnu utakmicu naše Strahoninčanke.

Dan ranije u istoj skupini su rukometašice Francuske, inače aktualne olimpijske pobjednice, uvjerljivo svladale reprezentaciju Češke. Upravo je Češka sljedeći suparnik izabranicama Nenada Šoštarića koje u nedjelju 10. listopada gostuju u Zlinu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE