5.7 C
Čakovec
Utorak, 23 travnja, 2024

Odgođena utakmica: Zbog snježne mećave Kauboji neće igrati protiv Španjolske

Hrvatska rukometna reprezentacije je danas u Madridu u sklopu 3. kola EHF EURO kupa trebala odmjeriti snage sa Španjolskom. Utakmica je bila na rasporedu u 18:00, no odgođena je zbog povijesne snježne mećave koja je zatvorila zračne luke i mnoge prometnice.

Iako su Kauboji bili spremni za putovanje, u dogovoru sa EHF-om i Španjolskom rukometnom federacijom je donesena odluka da se susret odgađa, javlja HRS.

Prema posljednjim informacijama, mnoge ulice u Madridu su neprohodne te je cijeli promet u kolapsu. Ovakav snijeg se u Madridu ne pamti još od 1971. godine, a policija je pozvala građane Madrida da ostanu kod kuće i ne izlaze bez prijeke potrebe. Također su i mnoge prometnice u cijeloj Španjolskoj zatvorene te su odgođeni neki susreti španjolske nogometne lige.

Hrvatski reprezentativci će poslijepodne održati trening, dok u utorak 12. siječnja putuju na Svjetsko prvenstvo u Egipat. Hrvatska se nalazi u skupini s Japanom, Angolom i Katarom, a prvi susret je na rasporedu 15. siječnja s Japanom u 18:00.

Podsjetimo, Hrvatska je prije četiri dana u porečkoj dvorani pobijedila Španjolsku rezultatom 31-28, a u današnjem odgođenom susretu trebali smo vidjeti neka nova lica.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE