Neuvjerljiva Hrvatska u velikim problemima: Šest razlike zaostatka na poluvremenu

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija protiv Brazila igra prvu utakmicu skupine G na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

Rezultat nakon prvih 30 minuta je 12:18 za Brazil.

Tijek događaja

Na početku susreta odmah bez upozorenja dvije minute dobila je Dora Krsnik, što Brazilke ne uspijevaju realizirati. Prvi pogodak za Hrvatsku zabija Valentina Blažević, dok je nekoliko obrana pridodala odlična Tea Pijević. Unatoč problemima u obrani, nakon deset minuta igre Brazilke su imale malu prednost 4:5.

U 11. minuti izglednu priliku s krila propustila je realizirati naša Paula Posavec. Cure uspijevaju vezati dva pogotka i doći samo na gol zaostatka, no zbog nerealiziranih prilika i slabo odigrane obrane, Brazilke se ubrzo vraćaju na dva odnosno tri pogotka prednosti. Izbornik Šoštarić bio je prisiljen zvati time-out u 18. minuti.

Time-out nije urodio plodom, već u 22. minuti Brazilke odlaze na opasne četiri razlike. Uz koju diskutabilnu sudačku odluku, hrvatska igra tone pa zaostatak u 27. minuti raste na -6. Najveći problem bila je obrana, na temelju koje je Hrvatska u prijašnjim natjecanjima izgradila svoje odlične rezultate i pobjede. Čak 18 primljenih pogodaka u 30 minuta. Konačan rezultat je loših 12:18 za Brazil.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE