Navijate za MRK Čakovec koji kod kuće dočekuje Trnovec

Donosimo najave utakmica ekipa MRK Čakovec za vikend pred nama.

Seniori kluba

Prva ekipa kluba, u 17. kolu 2 HRL sjever, ove subote, 24.02. u 19:00 sati, u dvorani Graditeljske škole Čakovec dočekuje ekipu rukometnog kluba Trnovec.

Nakon 16. odigranih kola Čakovčani se nalaze na četvrtom mjestu s 22 osvojena boda dok su gosti iz Trnovca na sedmom mjestu sa samo dva boda manje, tako da Čakovčane opet očekuje napeta i zanimljiva utakmica.

Nadamo se da će seniori nastaviti s dobrim igrama te da će ostvariti sedmu pobjedu u nizu i tako se revanširati gostima iz Trnovca za poraz u prvom dijelu sezone.

I ovog puta osim vjernih gledaoca naši će dečki imati kreativnu podršku plesne skupine Korak iz Čakovca.

Kadeti kluba

Nakon poraza na otvaranju ovog dijela sezone u gostima kod RK KTC Križevci, pred kadetima kluba domaća je utakmica u kojoj im u goste dolazi vodeća, do sada neporažena ekipa RK Koprivnica Hangar 18.

Čakovčani su na četvrtom mjestu tablice s 13 osvojenih bodova iz 11 odigranih utakmica, dok su gosti iz Koprivnice na prvom mjestu s 11 pobjeda i 22 osvojena boda.

Mogu li naši mladići iznenaditi iskusne goste i poremetiti im planove za plasman i višu ligu dođite pogledati u nedjelju, 25.02. u dvoranu Aton u Nedelišće u 17:00 sati

Dječaci „A“

Pred dječacima A, rođenim 2004/2005, susreti su 10. kola natjecanja u regionalnoj ligi Sjever u sklopu kojeg gostuju u Prelogu gdje će snage odmjeriti s vršnjacima iz Ludbrega i Koprivnice.

Dječaci Čakovca nakon 15 odigranih utakmica zauzimaju drugo mjesto tablice s 26 osvojenih bodova, dječaci iz Koprivnice su na šestom mjestu tablice s 18 bodova i dvije utakmice manje, a dječaci iz Ludbrega na devetom mjestu tablice s 10 bodova i također dvije utakmice manje.

Vjerujemo da će dječaci MRK Čakovec i ovog puta ozbiljno ući u utakmice te kući donijeti puni plijen od četiri vrijedna boda koja ih sve više približavaju odlasku na završno prvenstvo RH.

Utakmice se igraju u dvorani osnovne škole u Prelogu i to protiv Ludbrega u 09:30 sati te u 11:30 sati protiv Koprivnice.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE