16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

MRK Čakovec pobijedio Petrinju i oprostio se od kapetana Igora Baloga

Ekipa MRK „Čakovec“ u subotu, 04. veljače, u sklopu 14 kola 2. HRL Sjever ugostila je drugoplasirani sastav lige ekipu RK „Petrinja“.

Čakovčani si i odnijeli pobjedu 28:22 (9:11).

Vrlo uzbudljiv susret koji je na kraju otišao na stranu domaćina. Iako konačni rezultat sugerira da je ovo bila laka pobjeda, svjedoci utakmice zasigurno se neće složiti s tom konstatacijom.

Od početka veoma teško se postižu pogotci s obje strane, a kad su domaćini i došli u situaciju da poentiraju ili su promašili ili je lopte zaustavljao odličan gostujući vratar.

Prvo poluvrijeme završilo je na strani gostiju s dva gola razlike, a početak drugog dijela nikako se nije dalo naslutiti da je moguće pobijediti u ovom važnom susretu, no ipak u 48 minuti na semaforu je 19:19 i od tog trenutka utakmica postaje jednosmjerna i završava pobjedom od čak 6 golova razlike.

Ovom prilikom igrači, uprava i navijači oprostili su se od dosadašnjeg kapetana Igora Baloga koji nakon 22 godine prestaje s aktivnim igranjem rukometa, a prije početka susreta prigodan poklon uručio mu je predsjednik kluba Ivan Horvat.

Za MRK „Čakovec“ nastupali su: Nikola Marciuš, Igor Balog (5), Nikola Petek (1), Ivan Bedeić, Tibor Tkalčec (7), Filip Gradiščaj (1), Bruno Dvanajščak (4), Marko Petek (3), Vjeran Toplek, Emanuel Radiković (2), Petra Sklepić (2) i Luka Čapalija.

Sljedeće kolo na rasporedu je međimurski derbi protiv sportskih rivala iz Preloga.

MRK Čakovec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE