15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Rukometaši Čakovca upisali treću uzastopnu pobjedu i potvrdili odličnu formu

U subotu 2. listopada seniori kluba MRK Čakovec ugostili su ekipu Dugog Sela te upisali i treću pobjedu rezultatom 32:26 (18:11).

Na otvaranju utakmice ispitivanje snaga i izjednačen rezultat uz tri vodstva gostiju od po 1 razlike sugerirali su da će se raditi o napetoj utakmici, no ipak konsolidacijom redova domaćih u 15 minuti te trima uzastopnim pogodcima Tkalčeca i dva Antunovića domaćin se odvojio i utakmicu odveo u jednom smjeru. Potrebno je spomenuti vratara Varšića koji je već u prvih 15 minuta skupio 10 obrana te tako dao vjetar u leđa domaćinima i prvo poluvrijeme završava uvjerljivim vodstvom Čakovčana od 7 razlike uz samo 11 primljenih pogodaka.

Opušteni ulazak u drugo poluvrijeme stvara nove probleme domaćinima obzirom su uporni gosti napravili seriju od 5 pogodaka i do 48 minute uspjeli su stići na svega 2 pogotka zaostatka, no dojam je da su domaćini ipak kontrolirali utakmicu i ubacuju u brzinu više te u konačnici nose važnu pobjedu rezultatom 32:26. Kod domaćina najbolji strijelci bili su Marko Antunović i Tibor Tkalčec svaki sa po 7 pogodaka, dok je kod gostiju Kociper zabio 8 pogodaka.

Treća pobjeda iz isto toliko utakmica zadržala je čakovečku momčad na vrhu tablice sa 6 bodova koliko ima i neporaženi Sisak te su ove dvije momčadi, nakon neriješenog rezultata u derbiju kola između Osijeka i KTC-a, jedine u prvenstvu ostale na 100% učinkovitosti.

-Sljedeće kolo donosi nam teško gostovanje kod RK Požega koji se nalaze na 6 mjestu tablice sa osvojena 4 boda, a do sada smo se susreli 4 puta i pobjedu je uvijek nosio Čakovec, te se nadamo da će tako ostati i nakon vikenda koji je pred nama. ZA ČAKOVEC-SVI, poručili su iz kluba.

MRK Čakovec: Mateo Hozjan (2), Marko Antunović (7), Tibor Tkalčec (7), Bruno Varšić, Krešimir Zvonarek (1), Karlo Korent (1), Danijel Mesarić (2), Vito Horvat, Igor Krajner, Matej Ćuk (6), Fran Murk, Fran Kocijan (5), Erik Horvat (1) , Vedran Škrobar , Nikola Vuković i Jura Egon Juranić. Trener: Vladimir Canjuga.

MRK Dugo Selo: Nikola Lončar, Dominik Grdović, Marko Jurakić (7), Viktor Kociper (8), Ivan Karlo Kuraja, Luka Vrančić (1), Renato Braut (1), Anto Agatić (1), Lukas Pandža, Zvonimir Deronja (3), Andrija Raič (1), Antun Aramić, Stjepan Pužek, Stipe Baković (3), Dominik Šuker i Andrija Pervan (1). Trener: Matej Mišković. (dš)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE