15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

MRK Čakovec isčupao dva boda protiv ekipe iz Rugvice

Ekipa MRK „Čakovec“ u srijedu, 27. rujna, na zahtjev gostiju iz Rugvice odigrala je utakmicu 3. kola 2. HRL Sjever.

Kao neugodan protivnik za Čakovčane pokazala se ekipa iz Rugvice.

Cijeli susret igralo se gol za gol s izmjenama vodstva domaćina i gostiju, a na poluvrijeme se otišlo kod rezultata 12:11. Kod obje ekipe u prvom su dijelu briljirali vratari, a bilo je i mnogo promašenih udaraca s obje strane. Nakon prvog dijela dojam je bio da je domaćin mogao voditi 5-6 razlike obzirom su domaći dečki imali neobičan broj tehničkih grešaka i nisu bili na nivou u obrani.

U nastavku susreta bolji su bili gosti, angažman u obrani domaćih igrača nije se popravio, vratar Marciuš nije nastavio s obranama kao u prvom dijelu i sve je to imalo za posljedicu vodstvo gostiju 10 minuta prije kraja od tri razlike. Unatoč svemu navedenom domaćini su uspjeli nadoknaditi gubitak i u zadnje dvije minute brzo realizirati nekoliko vrijednih golova te je susret na kraju završio s tri gola prednosti za domaćina, s rezultatom 29:26.

I u ovom susretu MRK Čakovec nisu izbjegle ozljede, naime udarac u mišić dobio je Marko Petek, ali nasreću, nije ništa ozbiljno.

Bila je to jedna od onih utakmica gdje igru treba što prije zaboraviti te slaviti zbog nova dva vrijedna boda i prvog mjesta na tablici. Sljedeće kolo Čakovec gostuje kod brze i uigrane ekipe iz Trnovca.

Za MRK „Čakovec“ nastupali su: Nikola Marciuš, Tibor Tkalčec (2), Bruno Dvanajščak (4), Marko Petek (1), Emanuel Radiković (3), Vedran Škrobar (6), Benjamin Kovačević, Martin Bralić (1), Karlo Korent (1), Dario Herman (10) Luka Lukman, Mateo Hozjan (1), Erik Horvat, Andrija Vaser i Alen Lacić.
Trener: Josip Borković.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE