6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Generacija U-17 rukometaša Čakovca odlazi na Završnicu prvenstva Hrvatske

MRK Čakovec uz seniorsku ekipu u svom pogonu ima i više od 100 registriranih članova u svim uzrastima koji su u rukometu prepoznali svoj sport broj 1.

Po završetku regionalnih dijelova natjecanja, ekipa U-17 koju čine igrači rođeni 2004./2005., pod trenerskom palicom Matije Kraljića, kroz težak i naporan raspored odigravanja redovnih i zaostalih utakmica završili su sezonu na najbolji mogući način, osvajanjem drugog mjesta u regiji 5 i plasmanom na Završnicu prvenstva Republike Hrvatske.

– Od osnivanja kluba ekipa ove generacije u samom je vrhu rukometa u Hrvatskoj i redovito sudjeluje na završnicama Prvenstva Hrvatske. Vlastitim trudom i zalaganjem ovi igrači svoju su mladost proveli u sportu i na najbolji način ponosno promoviraju naš Grad i Županiju već dugi niz godina. Od sljedeće sezone dio igrača te “zlatne” generacije, oni rođeni 2004. godine završavaju svoj put natjecanja u mlađim uzrasnim kategorijama te se okreću daljnjim izazovima u seniorskom rangu, kao i novim koracima prema daljnjem školovanju i budućnosti, poručuju iz kluba.

Završnica će se održati u Poreču od 11. do 15. svibnja 2022. u organizaciju Hrvatskog rukometnog saveza, a organizirana je kao natjecanje u 4 skupine koje čine 16 najboljih ekipa u RH. Ekipa MRK Čakovec natjecat će se u skupini A gdje će snage odmjeriti s kvalitetnim protivnicima iz Sesveta (prvaci regije 2.), Buzeta (drugo mjesto u regiji 1.) i Metkovića (3. mjesto u regiji 3.).

– Čestitamo momčadi i treneru na dosadašnjim rezultatima te im želimo puno sreće, dobrih rezultata, novih prijateljstava i zabave u Poreču, dodali su na kraju.

Popis igrača koji nastupaju:

  1. Batisweiler Borna
  2. Horvat Vito
  3. Kovačević Jakov
  4. Kupec Luj
  5. Pavlic Grga
  6. Sanjković Jan
  7. Tkalec Marko
  8. Trstenjak Nikola
  9. Jurišak Domagoj
  10. Krauthacker Mislav
  11. Malović Šimun
  12. Sanjković Jakov
  13. Solarić Alex
  14. Ude Tkalčec Luka
  15. Simon Varošanec
  16. Simon Martin

Ekipu na natjecanju prate trener Matija Kraljić i dopredsjednik kluba MRK Čakovec Ivan Horvat.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE