MRK Čakovcu potrebna pobjeda na gostovanju u Ivancu

MRK Čakovec
MRK Čakovec

Prva ekipa kluba MKR Čakovec, u 25. kolu 2. HRL sjever, u subotu, 28. travnja, u 20 sati gostuje u Ivancu kod RK Ivančice.

Čakovčani se nalaze na 4. mjestu tablice prvenstva s 36 osvojena boda, dok su domaćini na 2. mjestu tablice s 38 osvojenih bodova, te je Čakovčanima potreba pobjeda kako bi se bodovno poravnali, u kojem slučaju bi Čakovec bio bolje plasirani zbog rezultata u međusobnim susretima.

Iako ni na ovo teško gostovanje ne mogu ići kompletni zbog ozljeda i obveza pojedinaca vjerujemo da će MRK Čakovec u finišu prvenstva upisati novu vrijednu pobjedu i tako se u potpunosti približiti vrhu tablice.

Kadeti MRK Čakovca

Kadeti kluba, nakon što su u prošlom kolu pobijedili više plasiranu ekipu RK Ivanska, ovog vikenda odlaze u goste u Novi Marof gdje ih očekuje još jedan derbi.

Čakovčani su i dalje na 4. mjestu tablice s 23 osvojena boda, a domaćini su na 5. s jednim bodom manje.

Utakmica se igra u sportskoj dvorani u Novom Marofu u subotu s početkom u 18:30 sati.

Mlađi kadeti

Mlađi kadeti, u sklopu 10. kruga natjecanja, ove su subote također gostuju u Ivancu gdje će snage odmjeriti s vršnjacima iz RK Ivančica Ivanec u 10:20 sati i GRK Varaždin 1930 u 11:10 sati.

Čakovčani se trenutno se nalaze na 8. mjestu tablice s 15 osvojenih bodova, mladići iz GRK Varaždin 1930 nalaze se na 7. mjestu tablice s 16 bodova, a domaćini iz Ivanca na 9. mjestu s 10 osvojenih bodova.

Dječaci „B“

U predzadnjem kolu natjecanja mladići MRK Čakovca generacije 2006/2007 gostuju u Virovitici gdje će snage odmjeriti s dvije ekipe domaćina.

Na tablici MRK Čakovec je trenutno je na 4. mjestu s osvojenih 42 boda, prva ekipa domaćina je na 5. mjestu s osvojenih 40 bodova, a druga ekipa domaćina na predzadnjem mjestu sa 6. osvojenih bodova.

Utakmica protiv RK Virovitica 1 sada je označena kao najvažnija utakmica sezone naših mladića obzirom bi u slučaju pobjede bili bolji za četiri boda što pak bi u preostale tri utakmice prvenstva trebalo biti dovoljno za bolji plasman na tablici, odnosno osvajanje 4. mjesta i plasmana na završno prvenstvo RH.

Ostavi komentar