Čakovec hrabro pao protiv premijerligaša, donosimo veliku fotogaleriju sjajne atmosfere

Rukometaši Čakovca jučer su pred petstotinjak gledatelja ugostili premijerligaša u sklopu osmine finala Kupa.

Čakovčani su sjajno igrali u prvom dijelu uz podršku vratara Brune Varšića koji je nakon 30 minuta imao velikih 12 obrana. Na predah su otišli s četiri pogotka prednosti (15:11), no u nastavku je uslijedila bolja igra bjelovarske momčadi koja u 41. minuti poravnava rezultat na 17:17.

Otada pa do kraja u žustroj igri rezultat se izmjenjivao da bi na kraju prevagnulo na stranu Bjelovara koji se plasirao dalje u četvrtfinale Hrvatskog rukometnog kupa.

U domaćim redovima najefikasniji su bili Matej Ćuk sa sedam i Petar Sklepić sa šest pogodaka.

Čakovec: Tkalec (2), Zadravec, Tkalčec, Kranjec, Varšić, Zvonarek (2), Vincek, Vuković, Sklepić (6), Horvat V., Novak (1), Juranić (4), Horvat E. (1), Pavlic, Toplek (2), Ćuk (7).

U subotu protiv Rugvice

Ove subote, 18. veljače, Čakovec u SRC-u Aton u Nedelišću dočekuje momčad Rugvice u sklopu 16. kola 1. HRL Sjever. Nedjeljni termin je otkazan zbog renovacije GOC-a.

Nakon poraza na gostovanju protiv ekipe Nexe 2 u prvenstvenom dijelu, naša ekipa traži nove bodove kako bi ostala u gornjem dijelu tablice. Pozivamo na utakmicu sve navijače i prijatelje rukometa kako bi našim seniorima pružili podršku s tribina i uživali u rukometu, poručuju iz kluba.

Ozbiljne ambicije kluba koje su najavljene na tiskovnim konferencijama polako se počinju ostvarivati. Atmosferu s jučerašnje utakmice protiv Bjelovara možete pogledati u nastavku.

Foto: MRK Čakovec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE