Iz Rijeke vratili se rukometaši MRK Čakovec sa srebrom oko vrata

MRK Čakovec generacija 2004./2005.

Na 25. Memorijalnom međunarodom rukometnom turniru Karlović i Kauzlarić održanom u Rijeci od 27. do 28. Siječnja, u vrlo jakoj konkurenciji šesnaest ponajboljih klubova  iz Mađarske, Austrije, Slovenije i Hrvatske ekipa MRK Čakovca, koja se u 1. HRLDA – Sjever natječe u generaciji 2004./2005., osvojila je drugo mjesto.

U organizaciji RK Trsat iz Rijeke održan je jubilarni, 25. Memorijalni međunarodni rukometni turnir Karlović i Kauzlarić na kojem je sudjelovala i ekipa MRK Čakovca koja se u 1. HRLDA – Sjever natječe u generaciji 2004./2005.

U vrlo jakoj konkurenciji šesnaest ponajboljih klubova iz Mađarske, Austrije, Slovenije i Hrvatske boje kluba i Čakovca branili su: Bobičanec Jan, Debelec Martin, Horvat Vito, Hozmec Petar, Juranić Egon Jura, Mađarić Hugo, Pavlic Grga, Sanjković Jakov, Sanjković Jan, Kovačević Jakov, List Vito, Lukša Blaž, Novak Jan, Solarić Alex, Tkalčec Luka i Turk Noa.

Dečki su još jednom pokazali da svi naporni treninzi i zajedništvo ekipe mogu donijeti izvrsne rezultate. Nakon razigravanja po skupinama, gdje su naši dječaci pobijedili RK Gospić i RK Čavle te izgubili od RK Eles zauzeli su drugo mjesto u skupini te plasirali se u osminu finala. Puni samopouzdanja i želje za što boljim rezultatom u osminu finala krenuli su pobjedom protiv RK Ferlacha. Nakon Ferlacha, uvjerljivo su u polufinalu pobijedili i RK Valpovku te se plasirali u finale. U finalu ih je dočekao domaćin RK Trsat. Iako su naši dečki imali glasnu podršku s tribina i ostavili srce na terenu, nisu uspjeli pobijediti usprkos odličnoj igri.

Svi igrači dali su svoj maksimum, a na krilu se posebno istaknuo Luka Tkalčec koji je bio nezaustavljiv te Vito Horvat koji je proglašen najboljim vratarom turnira.

MRK Čakovec generacija 2004./2005.

Medalje je dečkima uručio Valter Matošević jedan od naših najtrofejnijih i ponajboljih rukometnih vratara.

Sam odlazak na turnir ne bi bio moguć bez podrške i donacije Triglav osiguranja i Zajednice sportskih udruga grada Čakovca koja nam je na korištenje dala kombi vozila, na čemu im se klub zahvaljuje. Zahvaljuju se i roditeljima igrača bez čije financijske podrške ne bi bilo moguće osigurati sredstva potrebna za sudjelovanje na većim natjecanjima pa tako ni na ovom turniru. Podrškom s tribina i zajedništvom svojoj su djeci, a čakovečkim igračima, omogućili još jedno nezaboravno iskustvo.

Ostavi komentar