II. HRL Sjever: Prelogu velika pobjeda u derbiju, uvjerljiv Čakovec

Međimurski predstavnici u II. HRL Sjever nastavljaju s odličnim igrama kako se sezona bliži kraju.

Prelog je potvrdio visoko drugo mjesto uz samo bod vodećoj ekipi PPD Zagreb II, pobjedom u derbiju kola protiv Zagorice, dok je odmah uz njega treći Čakovec koji je visoko svladao s rekordnom razlikom u svoju korist +21 Ivanić 2.

Odlična atmosfera u preloškoj dvorani u kojoj su Preložani ugostili Zagoricu donijela je infarktnu završnicu u kojoj su važni bodovi priprali Prelogu. Na kraju je čak bilo uvjerljivih 34:31 za domaće, iako je Zagorica pružila žestoki otpor i dobar dio susreta prijetila oduzimanjem barem boda. Ipak, na kraju veliko slavlje domaćih za još ljepšu subotnju noć u preloškoj dvorani.

Tako je 20. kolo 2. HRL Sjever održano u domaćinstvu MRK Čakovec, dana 20. ožujka u 19 sati u dvorani Goc-a u Čakovcu.

Od početka jednosmjerna utakmica u kojoj domaćini niti jednom nisu dopustili gostima da dovedu u pitanje pobjedu i osvajanje dva vrijedna boda. Konačni rezultat MRK „Čakovec“ – RK „Ivanić 2“ 44:35 (12:18).

Ekipi MRK Čakovca ovo su bila dva važna boda i sad se nalaze na trećem mjestu s 27 osvojenih bodova iza prvoplasiranog PPD Zagreba s 40 osvojenih bodovoa i drugoplasiranog RK Prelog s 29 osvojenih boda.

U sljedećem kolu rukometaši MRK Čakovec odlaze u goste RK Varaždinu 1930 2 s velikom željom da im vrate za domaći poraz.

Za MRK „Čakovec“ nastupali su: Nikola Marciuš, Filip Gradiščaj (1), Erik Horvat (1), Nikola Petek (8), Vjeran Toplek (4), Luka Lukman (1), Luka Čapalija (3), Tibor Tkalčec (4), Bruno Dvanajščak (7), Marko Petek (6), Emanuel Radiković (9), Petar Sklepić, Benjamin Kovačević i Lovro Pintarić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE