4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Stela Posavec kao kapetanica predvodila Hrvatsku do pobjede na Mediteranskim igrama

Rukometašice Hrvatske jučer su u alžirskom Oranu pobjedom protiv Tunisa (28:26) započele svoj nastup na Mediteranskim igrama.

Hrvatska je od početka susreta vodila, održavala prednost od jednog ili dva pogotka da bi se na predah otišlo sa solidnih 17:14.

U drugom dijelu Tunižanke su bile raspoloženije i opasnije pa nakon velike serije preokreću rezultat na 21:19. Naša znatno pomlađena reprezentacija uspijeva srediti svoje redove pa krajem utakmice hrvatske rukometašice preokreću rezultat i upisuju prvu, važnu pobjedu (28:26).

– Odigrale smo prvu utakmicu na Mediteranskim igrama protiv Tunisa. Bila je to vrlo teška utakmica s puno uspona i padova, bilo je napeto do samog kraja. U prvom poluvremenu smo držale tempo i po dva ili tri pogotka prednosti, ali u drugom poluvremenu se igralo pogodak za pogotkom, malo smo popustile. No, na kraju smo stisnule obranu i došle do pobjede, istaknula je kapetanica Stela Posavec koja je odigrala cijelu utakmicu i postigla dva pogotka.

U istom kolu skupine A Španjolska je pobijedila Alžir 26:20. Hrvatsku danas čeka utakmica protiv Alžira u 18:00, dok sutra igraju posljednju utakmicu u skupini protiv Španjolske, u 20:00.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE