16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Hrvatska razbijena u Egiptu: Za četvrtfinale protiv Danske!

Hrvatska je danas u utakmici odluke za četvrtfinale na Svjetskom prvenstvu snage odmjerila protiv Argentine.

Uoči današnje utakmice javilo se nekoliko problema za našu reprezentaciju. Nakon detaljnih liječničkih pregleda u Barceloni koji su pokazali ozljedu aduktora, sigurno je da se Luka Cindrić neće više vratiti na Svjetsko prvenstvo.

Dodatan problem je crijevna viroza kojom se zarazio dobar dio naših igrača. Najgore je prošao Ivan Martinović, no viroza je jako pogodila i Domagoja Duvnjaka.

Hrvatska je očajno ušla u utakmicu. Argentinci su započeli s obranom 5-1 čime su spriječili Duvnjaka pa je rezultat u prvih 5 minuta bio 6:0. Prvi pogodak su Kauboji zabili tek u 11. minuti. Argentinci su grubom igrom zaradili veliki broj isključenja, a u našim redovima se najviše istaknuo Čupić koji je u prvom dijelu zabio čak 7 pogodaka. Poluvrijeme je završilo rezultatom 12:12.

Iako je Hrvatska povela u drugom poluvremenu, slavlje nije dugo trajalo jer je već u sljedećem napadu Argentina poravnala rezultat. Također treba spomenuti da Hrvatskoj nisu dosuđena dva očigledna sedmerca. Osim Čupića, najjača karika reprezentacije je bio Pešić bez kojeg bi Hrvatska sigurno ‘potonula’. Nakon što je laktom u glavu pogodio Igora Karačića, Argentinac Carou je zaradio izravan crveni karton. Hrvatska čak 15 minuta nije zabila pogodak. U drugom djelu je i Čupić stao, a naša reprezentacija je potpuno razbijena.

Susret je završio rezultatom 23:19 za Argentinu.

U istoj skupini, Katar je upisao pobjedu 28:23 protiv Bahreina. U istoj skupini, susret između Japana i Danske je na rasporedu u 20:30 sati.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra protiv Danske u ponedjeljak 25. siječnja s početkom u 20:30.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE