6.4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Ekipe MRK-a Čakovec nizale pobjede, izgubili samo Seniori

Evo kako su proteklog vikenda igrale ekipe MRK Čakovec.

U drugom kolu 1. HRLDB Sjever igranom u Garešnici odigrana su dva susreta protiv domaćina RK Garešnica i RK Daruvar.

U prvoj utakmici protiv RK Garešnica Čakovčani su krenuli furiozno, poveli 6:0 te do poluvrijemena povećali prednost 14:6. Drugo poluvrijeme ušli su igrači s klupe pa se domaćin uz nekoliko promašaja MRK-a Čakovec približio na zaostatak 18:15. Vraća se prva postava te završava pobjedom 21:15.

Odmah nakon prve utakmice odigran je derbi s RK Daruvar (prošle sezone 3. mjesto u ligi). Utakmica je bila na visokom nivou, puna preokreta, a nisu izostali niti navijači jedne i druge momčadi. Početak utakmice je bio izjednačen 5:5 nakon čega se Daruvar odmaknuo na poluvremenu 10:12. Drugo poluvrijeme Daruvar povećava prednost 10:14, ali nakon time outa MRK Čakovca preuzimamo kontrolu te sustižemo i prelazimo u vodstvo 20:16.

Do kraja utakmice Daruvar je pokušao dostići prednost ali nije našom dobrom igrom u obrani i napadu te zaslužena pobjeda 26:23.

Čestitke igračima koji su pokazali karakter te odličnom igrom u obrani i u napadu drugo poluvrijeme preokrenuli rezultat u našu korist. Zahvala našim vjernim navijačima ali i dječacima iz RK Preloga koji su sportski bodrili naše igrače.

Nastupili su: Ninić, Hozmec, Varošanec, Bel, Mikulić, Šoltić, Malašić, Mavrek, Novak, Črešnjovec, Radek, Kostel, Dokleja, Topolko, Šafarić, Ladić, Vuri
Trener: Dario Varga, prof.mentor

Druga ekipa MRK Čakovca odigrala je 3. kolo III. HRL Sjever protiv RK Bjelovar 2. Uz ozbiljan pristup, odličnu obranu i discipliran napad rukometaši Čakovca krenuli su jako i samouvjereno te od početka napravili gol razliku i na poluvrijeme otišli rezultatom 20:15.

Do kraja utakmice nisu dozvoljavali gostima da im se približe i nakraju završili pobjedom 40:31. Čestitke dečkima na zalaganju i timskoj igri.

Za MRK Čakovec nastupili su: Kos (1), Vrbanec (1), Srebrenjak, Hamer, Željeznjak, Vaser (4), Hozjan (10), Čapalija (8), Hozmec (4), Škoro, Ninić, Lukman (5), Mihalic, Horvat (7), Vurušić
Trener: Antonio Anđel

Seniori MRK “Čakovec” nastupili su kod do sada nepoznatog protivnika RK “Dubrava 2”.

Ono što su znali o njima se i obistinilo, brza igra svih 60 minuta koja nikako nije odgovarala Čakovčanima. Prvo poluvrijeme je bilo već zabrinjavajuće radi pristupa kojim su krenuli. Premalo agresivnosti u obrani, premalo sigurnosti u napadu i pojavila se blokada iz koje se nije moglo izvući. Naizgled dostižnih četiri razlike nakon prvog poluvremena MRK Čakovec prokockao je novim pogreškama u prva dva napada, što je protivnička ekipa iskoristila brzim polukontrama i kontrama te nakon svega 10 minuta igre, povećala razliku na 10.

Čestitke ekipi RK “Dubrava 2” koja je pokazala odličnu pripremljenost i uigranost. Ako će i dalje nastupati u ovakvom sastavu, sigurno su kandidati za sam vrh lige.
Za MRK Čakovec nastupili su: Kovačević, Horvat (7), Škrobar (2), Čapalija (1), Lukman, Tkalčec (4), Horvatić (1), Gradiščaj (1), Dvanajščak (1), Petek (5), Marciuš, Hozmec, Toplek (2), Radiković (7), Korent (1), Herman (2).
Trener: Josip Borković

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE