9.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Stela Posavec: ‘Ostvarile smo glavni cilj, svaka cura bori se i daje maksimalno od sebe’

Nakon što su jučer u šokantnoj završnici izborile drugi krug natjecanja, rukometašice Hrvatske sutra protiv Slovenije igraju prvu utakmicu druge faze natjecanja.

Prvi dio plana, plasman u drugi krug i dva boda za prenošenje, je ostvaren te Hrvatsku sutra čeka nastavak natjecanja u glavnoj skupini 1. Prvi suparnik je jedan od domaćina, Slovenija, reprezentacija koja je nakon punih 18 godina posta prošla u drugi krug natjecanja.

Iako je Hrvatska dobila sva četiri prijateljska ogleda u posljednjih godinu dana, pobijedit će reprezentacija koja će biti kompletnija i raspoloženija jer natjecateljske utakmice su druga stvar.

Foto: HRS / Jure Erzen / kolektiff

Slovenke predvođene trofejnim trenerom, Crnogorcem Draganom Adžićem, zasigurno bi mogle pošteno namučiti “kraljice šoka”, no pobjedom protiv njih otvorila bi se prilika za veliko ostvarenje.

Sestre Posavec su do sada u sve tri utakmice grupne faze (poraz od Norveške, pobjeda protiv Mađarske te remi protiv Švicarske) odigrale važnu ulogu u reprezentaciju pa će izbornik Nenad Šoštarić na njih zasigurno računati i u drugoj fazi natjecanja.

Dvoboj protiv Slovenije u Areni Stožice na rasporedu je u sutra, u četvrtak 10. studenog u 18:00. Utakmicu će prenositi RTL 2 televizija.

Izjavu Stele Posavec o dosadašnjem dijelu prvenstva možete pogledati u nastavku.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE