Dominantnom igrom Hrvatska slomila Bahrein i upisala novu pobjedu!

Foto: Hrvatski rukometni savez

Hrvatska rukometna reprezentacija danas je prvim susretom drugog kruga nastavila natjecanje na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

U današnjem dvoboju Hrvatska je snage odmjerila protiv Bahreina, a utakmica je završila 28:18.

Prije ovog susreta, Kaubojima se priključio odlični srednji vanjski Kielcea, Igor Karačić. Zbog toga se na tribine preselio Janko Kević, najstariji debitant reprezentacije. Reprezentaciji se također priključio i Matej Hrstić koji se nalazi na širem popisu igrača za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska je uraganski ušla u utakmicu, a prvi gol je primila tek u 6. minuti. Kauboji su se timskom igrom i obranama Šege odlijepili te su velikim dijelom prvog poluvremena dominirali. Na kraju su ipak malo stali pa je prvi dio završio rezultatom 13:8.

Drugo poluvrijeme su Kauboji također otvorili dominantnom igrom gdje je Horvat odmah zabio 2 pogotka. Odlično je igrao i mladi Martinović. Bahreinci su uspjeli Kaubojima „prodati“ dva cepelina, no naši reprezentativci su ipak pokazali bolju igru i upisali novu pobjedu.

Utakmica je završila 28:18.

U istoj skupini Japan je protiv Argentine izgubio 24:28, dok Katar protiv Danske igra u 20:30 sati.

Sljedeća dva susreta drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu Hrvatska igra protiv Argentine 23. siječnja u 18:00 te protiv Danske 25. siječnja u 20:30.

Ostavi komentar