18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Čakovčanka Ena Car zaigrala za juniorsku reprezentaciju i zabila dva gola Egiptu

Hrvatska ženska juniorska reprezentacija nastavila je s pobjedama na Svjetskom prvenstvu u mađarskom Debrecenu.

U utakmici 3. kola skupine D bez većih su problema pobijedile Egipat i tako na svoj konto upisale nova dva boda.

Iako su na poluvremenu imale gol zaostatka za Egiptom (11:12), sjajnom igrom u drugom dijelu upisale su uvjerljivu pobjedu 30:19. Najraspoloženija iz redova Hrvatske bila je Lucija Zeba sa sedam pogodaka, a iz redova Egipta Yasmine Waheed je upisala šest. Dobar dan ponovo su imale vratarke Hrvatske. Lucija Bešen obranila je 13, a Magdalena Ećimović četiri lopte.

Za juniorke igra i Čakovčanka Ena Car, igračica ŽRK Zrinski, koja je Egiptu zabila dva gola.

Izbornik Ivan Jerković nije bio zadovoljan onime što su njegove rukometašice pokazale u prvom dijelu utakmice: “Što reći nakon onakvog prvog poluvremena. Cilj nam je bio odmoriti što više igračica. Cure koje su ušle nisu bile koncentrirane. Jednostavno prvo poluvrijeme je bilo za zaborav. U 15 minuta drugog poluvremena riješili smo utakmicu. Hvala Bogu nitko se nije ozlijedio. Više smo se psihički nego fizički potrošili. To im je isto jedna škola da ne mogu nešto raditi na pola nego da moramo biti maksimalni. U svakoj utakmici spominjem da moramo biti maksimalni, a toga nije bilo u prvom poluvremenu.”

Raspoložena vratarka Lucija Bešen također je istaknula loše otvaranje utakmice: “U početku smo loše otvorile utakmicu. Nismo se držale dogovora što je pokazao i rezultat. Igračice nisu pokazale svoj maksimum. Međutim 5-1 obranom smo se postepeno vraćali i završili utakmicu u našu korist. Sutra nas čeka jak protivnik. Šveđanke su izuzetno dobra ekipa zato se trebalo odmoriti i pripremiti se za taj sutrašnji susret.”

Sljedeći susret na rasporedu je sutra, 6. lipnja u 20 sati kada će snage odmjeriti sa reprezentacijom Švedske.

Raspored Hrvatske na Svjetskom prvenstvu:
6.7.3028. u 20:00 h: Švedska – Hrvatska
8.7.2018. u 12:00 h: Španjolska – Hrvatska

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE