8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Čakovčani svladali Nedelišćance; MRK Čakovec 2 pobijedio u zadnjoj minuti tekme

U II. HRL Sjever u subotu se igrao međimurski rukometni sraz, a konačni rezultat je bio RK Nedelišće – MRK Čakovec 23:32 (13:16).

I ovo kolo, u lokalnom derbiju s rukometašima Nedelišća, Čakovčani su ostvarili pobjedu. Od početka izjednačeni susret u kojem se rukometaši Čakovca nisu uspjeli rezultatski odvojiti izuzetno motiviranim domaćinima koji su tijekom cijelog susreta imali jedno vodstvo kod rezultata 2:1. Iako su domaćini pokušavali na sve načine iznenaditi favorizirane Čakovčane, nisu u tome uspjeli.

U drugom poluvremenu zaigrali su Čakovčani angažiranije, domaćini više nisu mogli pratiti ritam pa tako gosti odlaze na nedostižnu razliku i završavaju susret s 9 golova razlike, a najefikasniji u redovima Čakovca bio je Dario Horvatić s 10 postignutih golova.

Inače nemamo običaj baviti se sa sucima no ne možemo da ne spomenemo sudački dvojac koji je sudio ispod svake razine, više puta na očitu štetu gostiju. Rukometaši Nedelišća pokazali su da su ozbiljan suparnik te da su tako motivirano i angažirano igrali u nekim drugim utakmicama sigurni smo da se sada ne bi borili za ostanak u ligi.

Bila je ovo osma pobjeda Čakovčana u nizu, a sljedeća utakmica igra se protiv RK Dubrava II kojima su “ostali dužni” za visoki poraz u prvom dijelu polusezone te se nadaju da ćemo ostvariti i devetu pobjedu u nizu.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari – Marciuš, Lacić i Kovačević i igrači u polju – Škrobar (2), Srnec (4), Petek (2), Tkalčec (7), Horvatić (10), Gradišćaj (2), Sklepić (3), Korent, Radiković, Herman (1), Horvat (1), Čapalija. Trener: Josip Borković.

14. kola III. HRL Sjever

U petak, 1. ožujka, u Bjelovaru je odigrano 14. kolo III. HRL-Sjever između RK Bjelovar 2 i MRK Čakovec 2.

Domaćini su u utakmicu krenuli čvrsto i ozbiljno te su dali do znanja našim mladićima da im u ovoj utakmici neće biti lako. U prvom djelu Bjelovarčani su diktirali tempo i držali prednost, igralo se gol za gol, no Čakovčani su držali korak za domaćinom te su čak i poveli sredinom prvog djela rezultatom 10:11.
Tada dolazi do pada koncentracije, što domaćin koristi te ponovo dolazi do vodstva, a na odmor se otišlo rezultatom 20:18.

U drugi dio utakmice Čakovčani ulaze ozbiljnije i sustižu domaćine. Utakmica je bila napeta do zadnje minute kad Čakovčani zabijaju posljednji gol i odnose pobjedu rezultatom 32:33.

Za MRK Čakovec nastupili su:
Hozjan, Mihalic (2), Škoro, Vaser (2), Lukman (2), Želježnjak (1), Hozmec (6), Ninić, Bašek, Horvat (7), Kos, Hajdarović, Vurušiš, Čapalija (13).
Trener: Antonio Anđel

MRK Čakovec 2

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE