Zrinskice dočekuju prvu ekipu lige, utakmicu najavljuju Marta Kozjak i Nebojša Buvač

Rukometašice Zrinskog sutra, u subotu od 18:30 u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec dočekuju vodeću ekipu lige i najozbiljnijeg kandidata za osvajanje prvenstva ove sezone, Lokomotivu.

Rukometašicama Lokomotive, predvođenima Strahoninčankom Stelom Posavec i izbornikom ženske rukometne reprezentacije Nenadom Šoštarićem, pobjeda će biti imperativ u pohodu na osvajanje naslova prvaka nakon osam godina dominacije Podravke.

– U subotu nas očekuje utakmica protiv Lokomotive na domaćem terenu. Lokomotiva je trenutno vodeća ekipa lige koja ove sezone stvarno igra odličan rukomet. Iako je Lokomotiva znatno kvalitetnija ekipa od nas, upravo takve utakmice je najlakše igrati jer ne postoji takav pritisak rezultata kao u prethodnim susretima. U ovu utakmicu ne ulazimo s bijelom zastavom, iako bi nerealno bilo najavljivati pobjedu, nadam se da ćemo na domaćem terenu odigrati jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu i da ćemo pokazati našoj publici, a i sebi da nismo zaboravile igrati kvalitetan rukomet, iako nam rezultati ove polusezone ne idu u korist, najavljuje susret Marta Kozjak.

Marta Kozjak, Foto: Siniša Ludaš

– U subotu nam u goste dolaze vjerojatno nove prvakinje Hrvatske, igračice Lokomotive. Isto kao i u utakmicu s Podravkom ući ćemo bez rezultatskog opterećenja. Pokušat ćemo pružiti što bolji otpor i onemogućiti njihove brze i lagane golove. U dobrom smo trenažnom ritmu, igračice su zdrave i spremne za utakmicu. Ovaj dvoboj bit će nam pokazatelj na čemu moramo poraditi prije susreta 1/4 Kupa Hrvatske sa Osijekom. Očekujem zanimljiv susret u kojem se nećemo unaprijed predati, kazao je uoči utakmice Nebojša Buvač, novi trener Zrinskog.

Nebojša Buvač, Foto: Siniša Ludaš

Nitko ne očekuje da će se Zrinskice ovom utakmicom vratiti na pobjedničke staze, no upravo ovakve utakmice kada jedna ekipa može igrati rasterećeno generiraju iznenađenja.

– Pozivamo Vas da ove subote u 18:30 sati ponovno budete Zrinskicama osmi igrač glasnim navijanjem sa tribina, a ujedno uživo vidite neke od najboljih hrvatskih igračica, poručuju iz Zrinskog svim ljubiteljima rukometa.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE