14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Zrinskice dočekuju Sesvete u borbi za nove bodove

Rukometašice Zrinskog sutra od 17:30 u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec u sklopu 18. kola 1. HRL za žene dočekuju rukometašice Sesveta.

Zrinskice su u prošlom kolu poražene 26:24 na gostovanju u Dugom Selu, a trenutno se nalaze na sedmom mjestu. Rukometašice Sesveta s jednim bodom manje samo su jedno mjesto iza Zrinskica.

– Igračice pozivaju svoje vjerne navijače da zajedno osvoje nova dva boda, poručuju iz kluba te dodaju kako bi ovom pobjedom zadržale priključak s gornjim dijelom tablice.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 17:30, ulaznica je 20 kuna, dok za ulazak u dvoranu više nije potrebna COVID potvrda.

Zrinski domaćin Osijeku u kupu

Jučer su izvučeni parovi četvrtine finala Hrvatskog rukometnog kupa za žene te će Zrinskice prolaz tražiti protiv rukometašica Osijeka.

– Osječanke su sigurno ekipa sa kojom se možemo ravnopravno boriti i u svojoj dvorani i pred svojom publikom pokušati ponoviti prošlogodišnji povijesni uspjeh kluba, final four u Poreču, poručili su iz Zrinskog. ŽRK Osijek je trenutno 11. momčad lige s dva boda manje od ŽRK Zrinski.

Utakmica četvrtine finala igra se 6. travnja u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 19:30.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE