Zrinskice poražene protiv Bjelovarčanki, slijedi polufinale kupa

Zrinskice su u 24. kolu 1. HRL za žene ugostile rukometašice Bjelovara te upisale poraz 22:29.

Početno vodstvo pripalo je Bjelovarčankama dok Zrinskice poravnavaju u 17. minuti kod rezultata 5:5, da bi u 21. minuti došle u vodstvo (8:7). No, ponovno je uslijedio pad u igri pa ja rezultat nakon prvih pola sata bio 12:15. Gošće prednost više nisu ispuštale i utakmicu završavaju s visokih 22:29.

Zrinski: Marta Kozjak (10/38), Bianca Strbad (0/1), Dora Car, Anja Balent (2), Ema Balaško (1), Monika Pratljačić (2), Maja Martinčević (2, 1-7m), Melani Balić (2), Ira Resman (3), Lana Bartolić, Sara Krizmanić (6, 2-7m), Lana Blagus, Nina Siročić, Viktorija Rebernik, Hannah Vuljak (4), Karla Zanjko.

– Danas smo odigrali puno bolju utakmicu nego prije tjedan dana u Zelini. Čvrsto, borbeno i uz puno htjenja. Iako je Bjelovar vodio veći dio susreta mi smo bili apsolutno u igri do zadnje trećine utakmice kada je presudila njihova ipak puno duža klupa. Ne smije nam se događati da u tako važnoj utakmici promašimo pet penala i još nekoliko zicera. Bjelovar je to iskoristio. Čestitam gošćama na pobjedi, a svojim igračicama na prikazanoj igri i borbenosti, poručio je nakon utakmice trener Nebojša Buvač te se osvrnuo na nadolazeću polufinalnu utakmicu u kupu protiv iste ekipe.

– Bez obzira na današnji rezultat budemo li u Poreču malo mirniji i koncentriraniji u napadu i dalje tvrdim da možemo do finala, zaključio je na kraju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE