13.3 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Zrinskice pružile dobar otpor rukometašicama Podravke

Zrinskice su jučer u dvorani Graditeljske škole Čakovec odigrale zaostalu utakmicu 14. kola 1. HRL za žene te pružile dobar otpor rukometašicama Podravke i upisale poraz 19:29 (7:15).

Podravka je bolje ušla u utakmicu i povela 1:4, da bi Zrinskice u 12. minuti uspjele sustići rezultatski zaostatak te poravnati na 4:4. Nakon toga rukometašice Podravke ponovno podižu tempo te se na predah odlazi sa 7:15. U nastavku susreta Zrinskice pružaju dobar otpor, no Podravka uvjerljivo drži svoju prednost za konačnih 19:29.

Foto: Siniša Ludaš

– Kod naših djevojaka nije nedostajalo htjenja i borbenosti, ali gošće su trenutno ipak kvalitetnija ekipa. Bio je ovo debi na klupi novog trenera Nebojše Buvača koji će priliku za prve bodove morati tražiti na gostovanju u Umagu već ove subote, poručili su iz ŽRK Zrinski.

Za Zrinski su nastupile: Marta Kozjak, Bianca Strbad (0/1), Sonja Makarova, Dora Car, Anja Balent (2), Ema Balaško (2), Monika Pratljačić (3), Melani Balić (1), Ira Resman (2), Lana Bartolić (1), Sara Krizmanić (2, 1-7m), Lana Blagus (1), Nina Siročić, Viktorija Rebernik, Hannah Vuljak (5, 2-7m).

Foto: Siniša Ludaš

Podravku je predvodio bivši trener Zrinskica, Goran Mrđen, dok je za gošće nastupila donedavna igračica čakovečkog kluba, Gabriela Gudelj. Utakmica sljedećeg, 19. kola igra se u Umagu u subotu, 26. ožujka u 16:30.

Foto: Siniša Ludaš
Foto: Siniša Ludaš
Foto: Siniša Ludaš
Foto: Siniša Ludaš
Foto: Siniša Ludaš
Foto: Siniša Ludaš

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE