13.1 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Čakovec na pragu Premijer lige dočekuje Viroviticu, Prelog momčad Metalca

Nakon gostujućih pobjeda u prošlom kolu, rukometaši Čakovca i Preloga u domaćim utakmicama okreću se novim izazovima u 22. kolu 1. HRL Sjever.

Čakovec je trenutno druga momčad lige te je pobjeda imperativ kako bi izborili željenu Premijer ligu. Danas u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec u 16:00 igraju protiv posljednje momčadi lige, Viro – Virovitice. Osokoljeni sa sedam uzastopnih pobjeda, čakovečki rukometaši kod kuće spremno dočekuju goste u borbi za nove bodove.

– Momčad Virovitice se nikako ne smije podcijeniti. Naši rukometaši motivirano dočekuju ekipu iz Virovitice te poučeni iskustvom ulaze 150% u utakmicu! Pozivamo vas da rezervirate subotnje popodne za rukomet i pritom podržite naše igrače u lovu na nova 2 vrijedna boda za ostanak pri samom vrhu tablice, najavljuju iz kluba te dodaju kako je ulazak u dvoranu dozvoljen gledateljima s EU covid potvrdom i zaštitnim maskama za lice.

Prvoj ekipi Preloga pak u goste dolazi RK Metalac, deveta momčad lige, utakmica se također igra danas od 19:00 u sportskoj dvorani OŠ Prelog. Dolaskom novog trenera, rukometaši Preloga su procvali te igraju kao preporođeni. U prošlom kolu u gostima su svladali Đakovo te nove bodove sada traže protiv Metalca predvođeni Vjeranom Toplekom. Na tribine dvorane također smiju gledatelji uz predočenje važeće EU covid potvrde.

Listu najboljih strijelaca lige upravo predvode Vjeran Toplek i Matej Ćuk sa 156 postignutih pogodaka.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,190FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE