Rezultati i prvi odjeci 6. kola međimurskih nogometnih liga

Iza nas je još jedan nogometno zanimljiv vikend na međimurskim terenima. Donosimo sve rezultate i prve odjeke s utakmica svih međimurskih nogometnih liga.

1. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:         

Dinamo (P) – Sloga (Š) 1-1, Polet (P) – Podturen 3-0, Hodošan – Naprijed 1-1, Omladinac (NSR) – Centrometal 2-0

Nedjelja:

Galeb – Trnava 3-2, Sokol – Spartak 1-1, Graničar (K) – Mladost (SM) 1-4, BSK – Jedinstvo (GM) 4-1

U donjemeđimurskom dvoboju, Galeb je bio bolji od Trnave. U Vratišincu su Sokol i Spartak podijelili bodove, dok su Svetomarčani slavili u lokalnom derbiju kod Graničara. Derbi kola u Belici, pripao je BSK.

Jučer su dva susreta u Palovcu i Hodošanu, završeni sa 1-1. Polet je bio bolji od Podturna, a Omladinac od Centrometala.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Croatia – Jadran 5-0, Budućnost (P) – Dubrava 1-0, Radnički – Kraljevčan 38 1-2, Jedinstvo (NSD) – ČSK 1-1, Budućnost (M) – Borac PMP 5-2, Dubravčan – Drava (K) 5-1, Omladinac (DS) – Mladost (D) 2-3, Mladost (I) – Vidovčan 0-3 pf.

Croatia je sa pet komada ispratila Jadran, te je i nakon šest kola, jedina sa maksimalnim učinkom. Budućnost iz Podbresta, stigla pak je do prve pobjede protiv Dubrave. Susret u Ivanovcu, nije odigran zbog nedovoljnog broja igrača kod Mladosti. Kraljevčan 38 je slavio u Gardinovcu, kao i Dekanovčani kod Omladinca. Uvjerljive pobjede upisali su Budućnost iz Miklavca i Dubravčan. U Novom Selu na Dravi, Jedinstvo i ČSK, odigrali su 1-1.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Donji Koncovčak – Sloboda (M) 2-2, Bratstvo (SV) – Omladinac (M) 3-0

Nedjelja:

Zasadbreg 77 – Hajduk Vindija (Š) 1-0, Bratstvo (J) – Mali Mihaljevec 1-0, Mura – Hajduk (B) 4-1, Strahoninec – Šenkovec 6-1, Pobjeda – Trnovec 4-3, Venera PMP – Plavi (Pek.) 3-2

Zasadbreg i Bratstvo iz Jurovca, slavili su minimalno protiv Hajduka iz Štrukovca, odnosno Malog Mihaljevca. Mura i Strahoninec, zabilježili su uvjerljive pobjede, dok je susjedski derbi pripao Pobjedi. Plavi su poraženi kod Venere sa 3-2.

U Donjem Koncovčaku, domaćini su došli do prvog prvenstvenog boda, protiv favorizirane Slobode. Sa tri komada, Savčani su ispratili kući Omladinac.

III. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Vučetinec – Napredak 3-1

Nedjelja:

Otok – Drava (DM) 1-2, Parag – Međimurje-Čakovec 1-12, Draškovec-Geothermae – Torpedo 7-1, Dinamo (Ž) – Borac (DH) 1-1, Bratstvo (P) – Mladost (S) 2-3

Drava je slavila kod Otoka, uvjerljivi su bili Međimurje-Čakovec, kao i Draškovec. U Žiškovcu su Dinamo i Borac odigrali 1-1, a Selničani su slavili u Preseki.

U jedinom subotnjem susretu, Vučetinec je slavio protiv Napretka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE