4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Provjerite kako je prošlo 2. kolo u međimurskim nogometnim ligama

U nedjelju je odigrana većina utakmica 2. kola svih međimurskih nogometnih liga, nakon što je uobičajeno nekoliko utakmica odigrano i u subotu. Donosimo sve rezultate i prva izvješća.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Subota: Dinamo (P) – Podturen 5-3, Polet (P) – Centrometal 0-1, Hodošan – BSK 2-4.

Nedjelja: Trnava – Spartak 3-0, Sloga (Š) – Naprijed 3-1, Galeb – Mladost (SM) 1-1, Sokol – Jedinstvo (GM) 3-3, Graničar (K) – Omladinac (NSR) 4-0.

Nakon druge prvenstvene pobjede BSK-a u subotu u Hodošanu, u derbiju kola, Graničar je sa četiri komada ispratio Omladinac i također je stopostotan na startu prvenstva. U donjemeđimurskom derbiju, Galeb i Mladost, odigrali su 1-1. Bez pobjednika je bilo i u Vratišincu. Sigurne pobjede, kao domaćini, ostvarili su Trnava i Sloga.

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Nedjelja: Croatia – Kraljevčan 38 4-3, Dubrava – ČSK 1-3, Jadran – Borac PMP 3-4, Budućnost (P) – Drava 1-3, Radnički – Mladost (D) 3-0, Jedinstvo (NSD) – Vidovčan 0-1, Budućnost (M) – Mladost (I) 3-1, Dubravčan – Omladinac (DS) 6-0.

Croatia je došla do druge pobjede, protiv kvalitetnog Kraljevčana 38. U susjedskom derbiju, Radnički je bio bolji od Mladosti iz Dekanovca. Druge poraze u sezoni, upisali su Jadran, Budućnost iz Podbresta, Mladost iz Ivanovca i Omladinac. Vidovčan je minimalno slavio u Novom Selu na Dravi.

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota: Hajduk Vindija (Š) – Šenkovec 1-1, Strahoninec – Venera PMP 6-2

Nedjelja: Zasadbreg 77 – Sloboda (M) 0-2 , Mali Mihaljevec – Hajduk (B) 3-0, Bratstvo (J) – Trnovec 3-0, Donji Koncovčak – Omladinac (M) 1-3, Mura – Plavi (Pek.) 4-0, Pobjeda – Bratstvo (SV) 0-3.

U derbiju kola, Sloboda je slavila u Zasadbregu. Mali Mihaljevec je sa tri komada ispratio goste iz Brezja, kao i Jurovčani, momčad Trnovca. Mura je bila uvjerljiva protiv Plavih, dok su gostujuće pobjede ostvarili Omladinac i Bratstvo iz Savske Vesi.

III. MEĐIMURSKA LIGA

Subota: Napredak – Torpedo 1-0

Nedjelja: Otok – Međimurje-Čakovec 1-1, Drava (DM) – Borac (DH) 1-2, Vučetinec – Mladost (S) 2-1, Parag – Bratstvo (P) 3-5, Draškovec-Geothermae – Dinamo (Ž) 4-0.

U derbiju kola, Borac je slavio na vrlo zahtjevnom gostovanju u Donjem Hrašćanu. NŠ Međimurje-Čakovec, ostvarila je i drugi neriješen rezultat, ovog puta u Otoku. U golijadi u Preseki, Bratstvo je bilo bolje od Paraga. Uloge favorita, potvrdili su Vučetinec i Draškovec, pobjedama nad Mladosti iz Selnice, odnosno Dinama iz Žiškovca.

Kakvo je stanje na tablici svih liga nakon dva odigrana kola pogledajte OVDJE.

(dj)

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE