PRIPREME ŽRK Zrinski Čakovec: Oporavak Ivone Mrđen i povratak Sare Dominić

Nakon duge, gotovo tromjesečne stanke trener Goran Mrđen poveo je u ponedjeljak 29. srpnja rukometašice Zrinskog u pripreme za novu sezonu 1. HRL za žene. Na okupu su ostale gotovo sve igračice iz protekle sezone. S treninzima je krenula oporavljena Ivona Mrđen koja će zasigurno biti veliko pojačanje, dok se iz Koke vratila vratarka Sara Dominić. Na početku treninga okupljene rukometašice pozdravila je sportska direktorica Ljubica Vrbančić, a uz nju i trenera Mrđena u stručnom stožeru su pomoćna trenerica Darinka Pavleković i kondicijski trener Goran Vuk.

Treneru Mrđenu odazvale su se vratarke: Anja Žvorc, Marta Kozjak, Dora Potočnjak i Sara Dominić te igračice u polju: Ena Car, Dora Pajić, Ivona Mrđen, Ana-Marija Gavrić, Melani Balić, Klara Balić, Lea Vukojević, Ira Resman, Viktorija Šestak, Lana Blagus, Tatjana Androić, Ana Balent, Ana Markulinčić, Karla Zanjko, Laura Radek, Jana Vnuk, Karla Mihalković i Viktorija Rebernik.

Vratarka Sara Dominić vratila se iz varaždinske Koke u matični ŽRK Zrinski

Za sada je najvažnija vijest što se tiče igračkog kadra oporavak Ivone Mrđen i povratak u klub vratarke Sare Dominić što bi trebalo značajno pojačati konkurenciju na vanjskim pozicijama, odnosno na vratima.

Za sada su treneru na raspolaganju četiri vratarke i osamnaest igračica u polju, a uz svakodnevne treninge do prvenstva koje počinje 14. rujna u planu je odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica. Zrinskice tradicionalno igraju 14. kolovoza na turniru u Virovitici, dok će se Memorijalni turnir Braco Golik ove godine održati 31. kolovoza u Čakovcu. Potvrđene su i utakmice sa Sesvetama, Kokom i Ptujom.
U novoj sezoni cilj je još viši plasman nego prošle sezone kada je osvojeno odlično šesto mjesto, kao i učešće u jednom od europskih kupova. Naravno, za to bi treneru Zrinskica dobrodošlo još pokoje pojačanje. (md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE