Poznate skupine za 5. Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele, početak 23. prosinca u 16 sati

Seniorski dio turnira 5. Klupskog prvenstva Međimurja na mantinele

U NGC Aton u Nedelišću uz prisustvo organizatora natjecanja, predstavnika ATON-a, Međimurskog nogometnog saveza i prijavljenih klubova, izvučene su skupine za 5. Klupsko prvenstvo Međimurja u malom nogometu, a tijekom ove srijede bit će određena i satnica natjecanja.

Izvlačenje skupina moderirali su voditelj Siniša Obadić, te predstavnici MNS-a Igor Križarić i Darko Jambrović

Prvi dan 5. Klupskog prvenstva Međimurja na mantinele je u ponedjeljak, 23. prosinca s početkom u 16 sati. Na prvenstvu će sudjelovati 58 ekipa u tri kategorije (seniori, veterani i U11).

Izvlačenje su pratili i predstavnici klubova

Osim iznimno bogatih novčanih nagrada za najbolje ekipe, ovogodišnji generalni partner turnira Agraria-market.com, prvi međunarodni poljoprivredni oglasnik www.agraria-market.com, na kojem možete prodavati svoje voće, povrće, traktore, mehanizaciju, drva, meso, gnojiva, sjeme i slično, pripremio je iznimno bogate bogate nagrade za vjerne gledatelje i navijače svojih ekipa, pa će tako nekih od njih imati priliku otputovati u Pariz, Milano ili Veneciju. U periodu od 20.12.2019. do 05.01.2020. godine na web stranici www.agraria-market.com potrebno se registrirati, predati oglas, unijeti promotivni kod „KRENI“, a troje sretnika koji to učine u navedenom periodu, osvojit će vrijedna putovanja. Prvi krug izvlačenja bit će 29.12., drugi krug 04.01. i posljednji, finalnog dana, 05.01.

Više o pravilima nagradne igre moći će te pročitati na web stranice www.agraria-market.com od petka, 20.12.

Utorak je u Atonu obilježio i početak ATON LIMAČ KUPA u organizaciji ŠN Međimurec/Sloboda, @Skola nogometa NEDELISCE i ATON-a.

Ovo godišnje izdanje, četvrto po redu, okupilo je 78 ekipa u 6 kategorija (U7, U8, U11, U13, U15 i U17).

Prvog dana turnira, nastupili su oni najmlađi, djevojčice i dječaci U7, do je sutra (srijeda) na rasporedu kategorija U8.

Sve detalje o skupinama 5. Klupskog prvenstva na mantinele i Aton limač kupu možete vidjeti OVDJE.

Ostavi komentar