Poziv na dostavu prijedloga za izbor najboljih sportaša Preloga

Sportski-ribolovci
Detalj s jednog od dosadašnjih proglašenja

I ove godine Zajednica sportskih udruga Grada Preloga tradicionalno organizira proglašenje najboljih sportašica i sportaša na području Preloga. Stoga iz Zajednice pozivaju sve sportske udruge da pošalju svoje prijedloge za najbolje u 2018. godini i to za: najbolju sportašicu, najboljeg sportaša, najbolju žensku sportsku ekipu, najbolju mušku sportsku ekipa i perspektivne mlade sportaše (za rezultate u 2018. godini).

Također se pozivaju sportske udruge s područja Grada Preloga da pošalju prijedloge za dodjelu priznanja zaslužnim sportskim djelatnicima. S obzirom da je želja da ta priznanja dođu u prave ruke treba obratiti pozornost na slijedeće: da nisu nagrađivani od strane Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, da imaju najmanje 10 godina rada u klubu (udruzi) kao volonteri te je potrebno napraviti kratki sportski životopis predloženog kandidata.

Prijedloge treba dostaviti na adresu gradske uprave naslovljeno na Zajednica sportskih udruga grada Preloga, Glavna 35 40323 Prelog  ili na e-mail: [email protected]. Rok za dostavu prijedloga je  22. siječnja 2019. godine. Dodjela nagrada i priznanja najboljima održat će se, u petak. 8. veljače, u Domu kulture Grada Preloga.  

foto: studio VIPRO

 

Ostavi komentar