2. HNL: Poraz Međimurja protiv Dugopolja u borbi za opstanak!

Čakovečki nogometaši nisu uspjeli ponoviti prošlotjednu dobru igru protiv Lučkog i doći do važnih bodova u borbi za opstanak u 2. HNL.

Već u ranoj fazi igre, točnije u petoj minuti gosti nakon jedne kontre dolaze u vodstvo.

Probijena je bila desna strana obrane Međimurja, na loptu nespretno dolijeće kapetan Režić i ona završava iza leđa vratara Nemeca. Domaći igrači brzo su se pribrali od šoka i u 18. minuti dolazi do izjednačenja.

S desne strane korner je dobro izveo Ikić, a najviši u skoku je bio Novoselec koji glavom zakucava za 1 : 1.

Međimurje je moglo i povesti nakon toga kada je na dodavanje Brckovića dobro s dvadesetak metara opalio Tkalčić. Međutim njegov šut odličan vratar gostiju Ćubić skreće u korner.

U drugom dijelu u rastrganoj igri nešto su agilniji gosti, ali veće prigode ima domaćin kada u jednoj situaciji loše reagira Patafta, a u drugoj Tkalčić.

I onda šok za domaće igrače kada jedan ne prejak udarac Bosančića odlazi ispod ruke vratara Galošija koji je u poluvremenu zamijenio ozlijeđenog Nemeca. Priliku za izjednačenje Međimurje je imalo pet minuta do kraja, kada odlično izveden slobodni udarac Režića gostujući vratar skida ispod grede. Tako su čakovčani ostali bez važnih bodova u nemilosrdnoj borbi za opstanak.

Do kraja prvenstva ima još šest kola, i ukoliko ne poprave efikasnost i koncentraciju u obrani, bit će teško ostati u ligi. U slijedećem kolu Međimurje gostuje u Splitu kod druge momčadi Hajduka.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE