16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Polet i Varteks pobjedama nastavljaju mrtvu trku

Većina utakmica 22. kola 4 HNL odigrana je u subotu, Polet i Varteks pobjedama nastavljaju mrtvu trku. Polet nakon dobre igre u kupu protiv Međimurja bez problema je savladao  u Novom Selu Rok domaći Omladinac 0:4. Barat i Hozjan zabili su po jedan gol, dok je dvostruki strijelac za goste bio  Mezga.

Dinamo iz Domašinca koji je cijelo proljeće domaćin upalovcu poražen je u međimurskom ogledu od Rudara golovima Petaka i Šoltića.

Pušćine se iz Turčina vraćaju praznih ruku. Domaća Dubravka Zagorac bila je bolja i pobijedila 2:1 u utakmici u kojoj je jedini gol za goste postigao Renato Punčec.
Mladost Komet gostovala je kod fenjeraša Novog Marofa i vratila se s tri boda . Gosti su poveli autogolom, Golubić je pogodio dva puta, a Radiković jednom za uvjerljivu pobjedu.
Po lijepom vremenu pred 350 gledatelja Nedelišće i Nedeljanec podijelili su bodove u utakmici u kojoj je pobjeda mogla otići na jednu i na drugu stranu . Gol za domaće postigao je Mesarić, a gosti su poravnali pred kraj susreta .
Poletov pratitelj Varteks bio je uspješan kod Podravine 1:3 u nervoznoj utakmici u kojoj su isključena oba trenera i tri igrača.
U nedjelju su igrali Međimurec i Jalžabet, a u ponedjeljak  Sloga i Bednja.
4 HNL ČK – VŽ : Omladinac – Polet 0:4, Dubravka Zagorac – Pušćine 2:1, Dinamo – Rudar 0:2, Nedelišće – Nedeljanec 1:1, Novi Marof – Mladost Komet 0:4,
Podravina – Varteks 1:3

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE