7.1 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Tin Furdi, Ema Medved i trener Kolarić na pripremama plivačke reprezentacije

Dobri rezultati koje postižu članovi Čakovečkog plivačkog kluba nisu poznati samo međimurskoj sportskoj javnosti već i šire, a novi dokaz toga su dva poziva za pripreme reprezentacije koje su stigla na adresu našeg kluba.

Prvo je pozivnica Hrvatskog plivačkog saveza upućena Emi Medved koja se od 26. rujna pa do 3. listopada pridružila mladoj reprezentaciji. Mlada plivačica iz Totovca je sukladno planu rada izbornika mlade reprezentacije boravila s ostalim nadama hrvatskog plivanja u Termama Tuhelj. Vrlo brzo nakon njezinog poziva stigao je još jedan. Ovog puta stručnom stožeru krovne plivačke organizacije u nas za oko je zapeo Tin Furdi.

Šenkovčanin koji je već dugo vremena jedna od perjanica ČPK-a pozvan je na pripreme juniorske B reprezentacije koje su bile održane u Sisku od 11. do 17. listopada. No, to nije sve jer je osim Tina u Sisak  išao i trener Goran Kolarić. On je pozvan u stručni stožer reprezentacije i bio je jedan od trenera na pripremama.

„Ovi pozivi su kruna dugogodišnjeg rada u Čakovečkom plivačkom klubu. Sve ono što sezonama radimo nije prošlo ispod radara i na nacionalnom nivou. Drago mi je zbog Eme i Tina jer je njihov trud ovim pozivom nagrađen“ izjavio je Kolarić dodavši kako je uz brojne osvojene medalje poziv u reprezentaciju priznanje Čakovcu kao plivačkoj sredini koja se može nositi s puno većim i financijski jačim gradovima.

Govoreći pak o njegovom pozivu u stručni stožer reprezentacije kazao je kako se osjeća ponosnim, ali da mu je ipak važnije da duh nacionalnog tima osjete mladi sportaši.

„Ne gledam na to kao moj uspjeh, već kao uspjeh cijelog kluba, svih članova i svih onih koji nam daju podršku“ poručio je Kolarić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE