Plivačice ČPK-a treće na Ekipnom prvenstvu Hrvatske, plivači peti

Novoizgrađeni 25 metarski bazen u Puli bio je prošlog vikenda mjesto održavanja Ekipnog prvenstva Hrvatske. Na C Ekipnom prvenstvu Hrvatske u seniorskoj kategoriji, u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza, nastupilo je 12 klubova u ženskoj i isto toliko u muškoj konkurenciji.

Ženska ekipa u sastavu: Kaja Sabol (juniorka), Ema Medved, Hannah Ereiz i Gloria Požgaj (mlađi juniorke) te Marta Horvat i Vida Kolarić (kadetkinje) u ukupnom poretku zauzela je odlično 3. mjesto.

Muška ekipa nastupila je u sastavu: Antonio Šantek (mlađi senior), Tin Furdi, Vinko Stunković i Adam Šinjori (juniori), Sven Furdi i Matija Tropša (kadeti) pak je bila peta. Ekipu su put najvećeg istarskog grada vodili treneri Goran Kolarić i Marin Horvat koji su bili zadovoljni rezultatima.

“Naši cure i dečki ravnopravno su se nosili s predstavnicima ostalih klubova koji su u svojim redovima imali seniorke i seniore. Mi smo s tom mladom ekipom na kraju uspjeli doći i do dobrih plasmana. To je veliko priznanje i dokaz kako imamo potencijal. No, potencijal neće vrijediti ništa ako ga ne prati marljivi rad. Nadamo se kako ćemo uspjeti nastaviti kontinuitet treniranja, da će naše članove izbjeći ozljede, a tada rezultati mogu biti još samo bolji” poručio je Goran Kolarić.

Ostavi komentar