Plivači Čakovečkog plivačkog kluba osvojili sedam medalja na “Vidri”

Čakovečki plivački klub Vidra

U subotu, 20. listopada, u Zagrebu na plivalištu Utrina je održan 13. međunarodni plivački miting „Vidra“, u organizaciji Zagrebačkog plivačkog kluba.

Natjecanje je okupilo 357 plivača i plivačica iz 12 klubova iz Hrvatske i jedan klub iz Bosne i Hercegovine. Natjecanje se održalo u 25 m bazenu, a Čakovečki plivački klub predstavljalo je 17 natjecatelja, 11 plivačica i 6 plivača.

Na rasporedu je bilo ukupno pet pojedinačnih disciplina u 5 kategorija i zajednička štafeta. Najbolja tri plivača i plivačice iz svake kategorije i discipline, kao i najbolje 3 štafete, su nagrađeni medaljama i prigodnim poklonima. Plivač i plivačica sa najvrjednijim rezultatom prema HPS tablicama su također nagrađeni poklonom.

Čakovečki plivački klub predstavljali su Adam Šinjori, Vita Pintarić, Sven Furdi, Ema Medved, Gloria Požgaj, Hannah Ereiz, Borna Bičak, Gašpar Bodulica, Matija Tropša, Anja Tušek, Dora Horvat, Marta Horvat, Tin Janči, Jessica Elena Novak, Lucija Trupković, Meri Furdi i Sara Puklavec.

Najuspješniji, među plivačima Čakovečkog plivačkog kluba, su bili Adam Šinjori, Ema Medved, Hannah Ereiz i Gloria Požgaj. Adam Šinjori je osvojio srebrnu medalju u disciplini 100m leptir i brončanu medalju u disciplini 100m leđno. Ema Medved je osvojila zlatnu medalju u disciplini 100m slobodno i srebrnu u disciplinama 100m leđno i 100m prsno. Hannah Ereiz je osvojila zlatnu medalju u disciplini 100m leđno, a Gloria Požgaj brončanu medalju u istoj disciplini.

Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Leonarda Novaka.

Osvajači medalja:

  • Adam Šinjori: srebrna medalja u disciplini 100m leptir i brončana medalja u disciplini 100m leđno
  • Ema Medved: zlatna medalja u disciplini 100m slobodno i srebrna u disciplinama 100m leđno i 100m prsno
  • Hannah Ereiz: zlatna medalja u disciplini 100m leđno
  • Gloria Požgaj: brončana medalja u disciplini 100m leđno

(dg)

Ostavi komentar