3.9 C
Čakovec
Utorak, 19 ožujka, 2024

Plivač iz Šenkovca Tin Furdi opravdao poziv u reprezentaciju

Prvi Međimurec koji je pozvan na pripreme nacionalne plivačke reprezentacije i više je nego opravdao odluku Hrvatskog plivačkog saveza.

Naime, odmah po odrađenim priprema (20.-27.10. 2018) u Korčuli Tin Furdi sudjelovao je na natjecanju Jadran Grand Prix u Šibeniku. Na natjecanju koje je 27. i 28. prošlog mjeseca okupilo 300 plivačica i plivača iz tridesetak klubova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske Furdi je osvojio srebro u disciplini 50 m slobodno, 4. mjesto u disciplini 100 m slobodno, 5. mjesto u disciplini 200 m slobodno, a u disciplini 100 m leđno bio je sedmi.

“Sve ovo skupa je još nestvarno. Još jednom ponavljam kako nisam očekivao poziv jer se u reprezentaciju redovito pozivaju plivači iz velikih klubova iz puno većih gradova. Najavio sam kako nakon treninga s ostalim reprezentativcima mogu biti samo bolji, a to sam potvrdio odmah u Šibenku”, izjavio je mladić iz Šenkovca.

Član Čakovečkog plivačkog kluba kazao je kako su pripreme bile izrazito naporne, ali je riječ o iskustvu zbog kojeg će postati još bolji plivač.

“Znam da je floskula, ali proteklih 10-tak dana mi je jedan veliki podstrek za još boljim rezultatima u budućnosti”, poručio je 16-godišnji učenik Ekonomske i trgovačke škole.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE