Hannah Ereiz najuspješnija plivačica miniGP natjecanja u Splitu

Čakovečki plivački klub
Osvajači medalja u Splitu

U subotu i nedjelju, 3. i 4. lipnja, u Splitu, u organizaciji PK Mornar – Split, održano je posljednje miniGP natjecanje ove plivačke sezone,  4. „Mali mornar“.

Čakovečki plivački klub predstavljalo je šest natjecatelja, četiri plivačice i dva plivača.

Natjecanje je održano u velikom 50m bazenu, a na rasporedu je bilo ukupno 11 pojedinačnih disciplina u kategorijama mlađih kadeta i kadeta. Ukupno je nastupilo 409 plivača i plivačica iz 22 kluba.

Plivači koji su predstavljali Čakovečki plivački klub su Adam Šinjori, Filip Cvjetićanin, Vita Pintarić, Ema Medved, Gloria Požgaj i Hannah Ereiz.

Najbolja tri plivača i plivačice u svakoj disciplini i kategoriji su nagrađeni prigodnim medaljama, a najuspješniji plivač i plivačica u svakoj kategoriji su primili prigodne poklone.

Najuspješniji među plivačima ČPK-a, i osvajači medalja, su Hannah Ereiz, Ema Medved, Adam Šinjori i Gloria Požgaj. Hannah Ereiz i Ema Medved su osvojile medalje u svim isplivanim disciplinama, i to, Hannah tri zlatne i jednu brončanu, a Ema tri zlatne i jednu srebrnu. Adam Šinjori je osvojio dvije zlatne medalje, dok je Gloria Požgaj osvojila jednu brončanu.

Osim medalja, Hannah Ereiz je nagrađena i prigodnim poklonom za najuspješniju plivačicu natjecanja u svojoj kategoriji. Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Gorana Kolarića.

Osvajači medalja:
– Hannah Ereiz 1. mjesto u disciplinama 100 i 200m leđno i 100m mješovito, i 3. mjesto u disciplini 100m slobodno
– Ema Medved 1. mjesto u disciplinama 100, 400 i 800m slobodno i 2. mjesto u disciplini 200m mješovito
– Adam Šinjori 1. mjesto u disciplinama 100 i 200m mješovito
– Gloria Požgaj 3. mjesto u disciplini 400m slobodno

(dg)

Čakovečki plivački klub

Ostavi komentar